PRAKTISCHE INFORMATIE AFRIKA MUSEUM, BERG EN DAL


TIJDSCHEMA (onder voorbehoud)

KETI KOTI 22 JUNI 2019

08.00 terrein open: uitladen, parkeren 
09.30 laatste toelating auto's food-veld en voorveld!!
10.00 alle auto's moeten het terrein af zijn -> het museum gaat open
13.00 - 20.00 markt en festival
20.00 start inpakken
20.30 mits bezoekers weg zijn: terrein weer open voor auto's -> inladen
21.30 alle stands dienen leeg en schoon te zijn en auto's van het terrein

LOCATIE & LADEN / LOSSEN
navigeren naar Postweg 6, Berg en Dal 

Je kunt je melden op de bezoekersparkeerplaats van het Afrika Museum (voorbij de museumentree, na de slagboom), daar staat een medewerker die je verder verwijst. Iedereen kan met de auto tot aan je kraam komen, houd er rekening mee dat de markt op het gras is!

https://www.google.nl/maps/place/Afrika+Museum/@51.813175,5.9082263,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c7096978e30ae9:0x8feaf93d5dd4398e!8m2!3d51.813175!4d5.910415
(klik op de afbeelding om de locatie in Google Maps te bekijken)

PARKEREN & ENTREE MUSEUMTERREIN
Let op: auto's moeten op tijd het terrein af zijn, wie later komt zal moeten lopen met z'n spullen. Na het uitladen kunnen auto's op het parkeerterrein van het museum terecht, parkeren is deze dag gratis. Na afloop van het programma, als de meeste bezoekers weg zijn, wordt het hek weer geopend zodat je met de auto naar de stand kan om in te laden.

MET HET OPENBAAR VERVOER
Tijdens evenementen rijdt er een speciale shuttlebus direct van NS Station Nijmegen naar het Afrika Museum en terug, zie links hieronder voor de vertrektijden. Maak je gebruik van het OV, geef dit dan van tevoren aan ons door i.v.m. aansluiting op de op- en afbouwtijden.
> shuttlebus tijden Africa NOW 30 mei
> shuttlebus tijden Keti Koti 22 juni

MUSEUMENTREE BANDJES
Per non-food stand worden er 2 gratis entreebandjes verstrekt, een foodkraam ontvangt 4 bandjes. De bandjes ontvang je op de dag zelf bij aanmelding bij onze medewerkers. Overige personen die meekomen naar het evenement dienen een ticket te kopen, dit is het voordeligst vooraf via de online voorverkoop. Op de dag kan alleen tegen het reguliere tarief (volwassenen 15 euro) een kaartje worden gekocht aan de museumkassa. De Museumkaart is op deze dag geldig.
> online voorverkoop Africa Now festival 30 mei
> online voorverkoop Keti Koti 22 juni

PRAKTISCHE REGELS TIJDENS DE MARKT
- Je mag tot max. 50 cm voor de stand spullen uitstallen en ook spullen aan de bovenkant in de kraam bevestigen. Als je ruimte hebt naast je kraam 
  mag je hier ook -in overleg met buren- spullen plaatsen als een kledingrek etc.
- Frituren is alleen toegestaan op gas, bbq's (houtskool, elektrisch of gas) in overleg ivm rook.
- Het is niet toegestaan om van kraam te ruilen of deze te verplaatsen. 
- Het is niet toegestaan om de luifel van je kraam te verwijderen.
- Het is niet toegestaan -omwille van je buren standhouders- om actief te flyeren of werven van voor je kraam.
- Het is niet toegestaan om muziek te draaien bij je stand, tenzij vooraf besproken met de organisatie. 
- Pas na afloop van de markt en niet eerder mag je beginnen met inpakken / opruimen van je stand, tenzij anders aangegeven door de organisatie 
  (bijv. vanwege weersomstandigheden). 

OVERIGE INFO

afval
We zijn te gast, dus laten we alles netjes houden. Op het terrein zijn voldoende afvalbakken aanwezig. Zorg dat je alle touwen, tape en andere bevestigingen van de kraam verwijdert bij vertrek! Laat geen dozen, grote verpakkingen etc. achter en zorg ook dat de grond achter en onder je kraam schoon is. Wanneer dit niet het geval is kan achteraf een boete worden opgelegd voor de opruimwerkzaamheden van ons personeel.

catering
Bij de foodkramen en in het museumrestaurant in het buitenmuseum en voor het museum, kun je iets te eten en te drinken kopen. Let op: bij de meeste kramen kan niet gepind worden!

contant geld / pinnen
Bezoekers kunnen bij de museumentree extra contant geld pinnen. Mobiel pinnen op de markt is lastig, omdat de Wi-Fi van het museum geen goede dekking heeft over het gehele terrein en 3G/4G ook niet sterk is vanwege de landelijke ligging.

elektra
Voor wie stroom bij z'n kraam heeft geboekt is 1 aansluitpunt beschikbaar, deze kan tot 20 meter buiten je kraam liggen. Neem dus zelf een haspel of verlengsnoer mee, sowieso als je meerdere apparaten wilt aansluiten. Zorg dat je deugdelijke apparatuur meeneemt i.v.m. overbelasting of kortsluiting van je stroomgroep.

honden
Dieren (behalve hulp- en geleidehonden) zijn helaas niet toegestaan, zowel niet in het binnen- als buitenmuseum van het Afrika Museum.

kraam
Zie hier voor afmetingen grote kraam en kleine kraam. Deze kunnen per leverancier kleine verschillen hebben. Kramen worden waar mogelijk los van elkaar geplaatst  en als het niet anders kan geschakeld. Geef benodigdheden als een extra bok of staander dienen minimaal 2 weken van tevoren worden doorgegeven aan de organisatie.

stoelen
Vergeet niet een (klap-)stoel mee te nemen tegen vermoeide benen, deze zijn niet op de locatie te leen.

slecht weer
Wordt er regen voorspeld, neem dan zelf zeilen mee om je waren te beschermen en de kraam aan de zij- en achterkant dicht te maken. Houd wel een kier open om de wind door te laten, anders wordt je kraam een vlieger!

te laat
Als je om 10.00 uur zonder bericht nog niet aanwezig bent, kunnen wij als organisatie beslissen om je kraam aan een ander te geven, dus zorg dat je op tijd bent!

toiletten
Op het hele terrein zijn gratis toiletten aanwezig.

Wi-Fi
In het museumgebouw is gratis Wi-Fi aanwezig, dit signaal reikt echter niet tot alle uithoeken van het omgelegen buitenmuseum en kan door de grote drukte mogelijk overbelast raken. Ook het 3G/4G netwerk is niet overal even sterk, houd hier dus rekening mee.
Netwerk: 'Afrika-Museum-Publiek' wachtwoord: 'bezoeker'

contact
Tijdens het event zijn onze medewerkers aanwezig op het terrein voor vragen en hulp. Heb je voor die tijd vragen, neem dan contact op met ons kantoor via de contactpagina.
Ċ
Andrea Rietveld,
21 jun. 2019 11:27