PRAKTISCHE INFORMATIE AFRIKA MUSEUM, BERG EN DAL


TIJDSCHEMA

KETI KOTI 17 JUNI
09.00 terrein open: uitladen, parkeren 
10.00 alle auto's moeten het terrein af zijn -> het museum gaat open
12.00 - 19.00 markt
13.30 - 20.00 festival
20.00 start inpakken
20.30 terrein weer open voor auto's: inladen
21.30 alle stands dienen leeg te zijn, alle auto's van het terrein

LOCATIE & LADEN / LOSSEN
navigeren naar Postweg 6, Berg en Dal 

Je kunt je melden op de bezoekersparkeerplaats van het Afrika Museum (voorbij de museumentree, na de slagboom), daar staat een medewerker die je verder verwijst. Iedereen kan met de auto tot aan je kraam komen, houd er rekening mee dat de markt op het gras is!

https://www.google.nl/maps/place/Afrika+Museum/@51.813175,5.9082263,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c7096978e30ae9:0x8feaf93d5dd4398e!8m2!3d51.813175!4d5.910415
(klik op de afbeelding om de locatie in Google Maps te bekijken)

MUSEUMENTREE BANDJES
Per non-food stand worden er 2 gratis entreebandjes vertrekt, een foodkraam ontvangt 4 bandjes. Deze worden voorafgaand aan het evenement thuisgestuurd. Overige personen die meekomen naar het evenement dienen regulier entreegeld te betalen aan de museumkassa. De Museumkaart is op deze dag geldig.

PARKEREN & ENTREE MUSEUMTERREIN
Let op: auto's moeten voor 10.00 uur het terrein af zijn, wie later komt moet lopen met z'n spullen. Na het uitladen kunnen auto's op het parkeerterrein van het museum terecht, per stand wordt er GRATIS 1 uitrijmunt uitgereikt.
Na afloop van het programma, als de meeste bezoekers weg zijn, wordt het hek weer geopend zodat je met de auto naar de stand kan om in te laden.

PRAKTISCHE REGELS TIJDENS DE MARKT
- Je mag tot max. 50 cm voor de stand spullen uitstallen en ook spullen aan de bovenkant in de kraam bevestigen. Als je ruimte hebt naast je kraam 
  mag je hier ook -in overleg met buren- spullen plaatsen als een kledingrek etc.
- Frituren is alleen toegestaan op gas, bbq's (houtskool, elektrisch of gas) in overleg ivm rook.
- Het is niet toegestaan om van kraam te ruilen of deze te verplaatsen. 
- Het is niet toegestaan om de luifel van je kraam te verwijderen.
- Het is niet toegestaan -omwille van je buren standhouders- om actief te flyeren of werven van voor je kraam.
- Het is niet toegestaan om muziek te draaien bij je stand, tenzij vooraf besproken met de organisatie. 
- Pas na afloop van de markt en niet eerder mag je beginnen met inpakken / opruimen van je stand, tenzij anders aangegeven door de organisatie 
  (bijv. vanwege weersomstandigheden). 

OVERIGE INFO

afval
We zijn te gast, dus laten we alles netjes houden. Op het terrein zijn voldoende afvalbakken aanwezig. Zorg dat je alle touwen, tape en andere bevestigingen van de kraam verwijdert bij vertrek! Laat geen dozen, grote verpakkingen etc. achter.

catering
Bij de foodkramen (op Ghana en langs het hoofdpad) en in het museumrestaurant in het buitenmuseum en voor het museum, kun je iets te eten en te drinken kopen. Let op: bij de meeste kramen kan niet gepind worden!

contant geld / pinnen
Bezoekers kunnen bij de museumentree extra contant geld pinnen. Mobiel pinnen op de markt is lastig, omdat de Wi-Fi van het museum geen goede dekking heeft over het gehele terrein en 3G/4G ook niet sterk is vanwege de landelijke ligging.

elektra
Voor wie stroom bij z'n kraam heeft geboekt is 1 aansluitpunt beschikbaar, deze kan tot 20 meter buiten je kraam liggen. Neem dus zelf een haspel of verlengsnoer mee, sowieso als je meerdere apparaten wilt aansluiten.

kraam
Zie hier voor afmetingen grote kraam en kleine kraam. Deze kunnen per leverancier kleine verschillen hebben. Alle kramen worden los van elkaar geplaatst (dus niet geschakeld), eventueel kun je de planken er uit halen en achter de kraam neerzetten.

reservering annuleren
Tot 14 dagen voor de markt kun je je reservering per e-mail kosteloos annuleren. Eventuele overgemaakte deelnamekosten worden teruggestort. Na die termijn blijven deelnamekosten verschuldigd.

stoelen
Vergeet niet een (klap-)stoel mee te nemen tegen vermoeide benen, deze zijn niet op de locatie te leen.

slecht weer
Wordt er regen voorspeld, neem dan zelf zeilen mee om je waren te beschermen. De kramen staan niet geschakeld, dus je kunt deze aan de zij- en achterkant dichtmaken. Houd wel een kier open om de wind door te laten, anders wordt je kraam een vlieger!

te laat
Als je 30 minuten voor aanvang van de markt zonder bericht nog niet aanwezig bent, kunnen wij als organisatie beslissen om je kraam aan een ander te geven, dus zorg dat je op tijd bent!

toiletten
Op het hele terrein zijn gratis toiletten aanwezig.

Wi-Fi
In het museumgebouw is gratis Wi-Fi aanwezig, dit signaal reikt echter niet tot alle uithoeken van het omgelegen buitenmuseum. Ook het 3G/4G netwerk is niet overal even sterk, houd hier dus rekening mee.

contact
Vanuit Wereldse Markten is die dag Anne als Event Manager aanwezig, zij is die dag te bereiken via 06-30851267 en onze stagiaire Nikki 06-11886831.
Heb je voor die tijd vragen, neem dan contact op met ons kantoor via de contactpagina.