Welkom op onze siteWij zijn Richard en Wendy.

Relatie

Sinds 21 november 2010 hebben wij een relatie met elkaar en wonen in Almere samen.
Op 26 april 2012 hebben wij elkaar het JA woord gegeven.

Fenna

Op 8 februari is onze dochter Fenna geboren.
Ze is geboren in het flevoziekenhuis in Almere om 11.24. Ze woog bij de geboorte 3275 gram.
Voor de foto's kunt u op de foto pagina klikken.
Dit foto album wordt regelmatig vernieuwd.

Website

Kijkt u gerust rond op onze website en u kan altijd een berichtje posten via de blog.
Op onze kalender komen aanstaande evenementen die voor ons van belang zijn.
Groetjes

Richard en WendyNieuws

Recente aankondigingen

 • Fenna Vandaag weer een update gedaan van het fotoalbum van Fenna.Het gaat erg goed met Fenna, ze is alweer meer dan 4 maandjes bij ons.De eerste echte hapjes zijn deze week gegeven aan Fenna, appel en banaan, erg lekker. Wel een beetje wennen natuurlijk.GroetjesRichard Wendy en Fenna
  Geplaatst 15 jun. 2013 13:19 door Richard Mertens
 • Fenna Vandaag weer wat tijd gevonden voor een berichtje.Het gaat bijzonder goed met Fenna. Ze groeit als kool....de eerste pakjes zijn al te klein. Dat hadden wij 6 weken geleden niet verwacht :-)Het nieuwe leven gaat steeds beter.Met Wendy gaat het ook stukken beter, ze is al weer naar buiten geweest om een rondje hard te lopen.
  Geplaatst 26 mrt. 2013 11:57 door Richard Mertens
 • Fenna Op 8 februari is onze dochter Fenna geboren.Ze is in Almere in het flevoziekenhuis geboren om 11.24 uur.Ze woog bij de geboorte 3275 gram.Ze echt een lieve baby, al is het wel even wennen op deze wereld.Ook wij moeten nog wel wennen aan het leven als papa en mama :)
  Geplaatst 26 mrt. 2013 11:53 door Richard Mertens
 • Trouw dag 26-04-2012 Lieve mensen. Op 26 april 2012 was onze grote dag. Wij hebben elkaar het JA woord gegeven. En hoe !! Wat was het een leuke dag. Wij zijn natuurlijk erg druk geweest met de voorbereidingen, maar deze hebben de vruchten afgeworpen. Alles ging perfect volgens "draaiboek". En wat was het gezellig. Wij zijn enorm blij met deze dag, en hebben heel veel plezier gehad. Iedereen nogmaals bedankt! Voor nu staan er al wat foto's online, op ons webalbum. Als iemand nog meer foto's heeft, dan deze graag even doorzenden naar ons email adres   Liefs Richard en Wendy
  Geplaatst 6 mei 2012 07:09 door Richard Mertens
 • Vrijgezellen feestje Wij zijn op zaterdag 7 april ontvoerd geweest :)Wendy heeft een heerlijke high-tea gekregenmet de meiden.Richard is naar de avontuur fabriek geweest (als paashaas).Het was een heerlijke en gezellige dag.Na deze activiteiten zijn wij naar een Steengril restaurant geweest waar wij met elkaar heerlijk hebben gegeten.Als afsluiter was natuurlijk de kroeg Cheers the place to be.Al met al een fantastische dag gehad.Onze dank gaat natuurlijk naar alle mensen die het hebben georganiseerd, maar ook zeker naar een ieder die mee was.Op naar ons feestjes :0Liefs Rich en WenPS: Jullie mogen de foto's verzenden naar de ceremoniemeester :)
  Geplaatst 12 apr. 2012 07:32 door Richard Mertens
Berichten 1 - 5 van 8 worden weergegeven. Meer bekijken »