Massage aanbod‎ > ‎

Korte massages

Onder de korte massages vallen de massages korter dan een uur. Meestal zijn dit massages gericht op een bepaald gebied of klacht, maar het kan ook gewoon, even als tussendoor, erg ontspannend zijn.Slow Down been en voetmassage (🕓 45 minuten / € 40,-)

Wanneer u een beroep heeft waar u veel staat en uw benen en voeten worden belast, is een been en voetmassage erg fijn om te ontvangen. De achterzijde en de voorzijde van de benen en de voeten worden gemasseerd.
Indien u in de benen vocht vasthoudt, kan er door een bepaalde techniek vochtafdrijvend gewerkt worden.                                                                     
Deze massage kan gecombineerd worden met een Slow Down korte deelmassage.Slow Down hand en voetmassage (🕓 30 minuten / € 25,-)

In het dagelijks leven doen we veel met onze handen en voeten. Een ontspannende massage waarbij de handen en voeten worden gemasseerd. Terwijl we starten met de handen, genieten uw voeten van een speciaal voetenbad. Na de handen zijn de voeten aan de beurt.                                                                                                                                                   
Deze massage kan gecombineerd worden met een Slow Down korte deelmassage.Slow Down korte deelmassage (🕓 30 minuten / € 30,-)

In een korte massage worden de rug, de nek en de schouders behandeld. Dit gaat vaak om een gerichte klachtenbehandeling. De massage wordt op de massagestoel gegeven.                                                                                                            
Deze massage kan gecombineerd worden met een Slow Down been en voetmassage.Gun uzelf een heerlijk Slow Down moment!