Massage aanbod‎ > ‎

Hotstone massage

Slow Down Hotstone massage
Bij de hotstone massage wordt gebruik gemaakt van Basalt stenen, gestolde lava, die opgewarmd worden in een warm waterbad tot 45° - 55° C. 

De hotstones zorgen voor diepere werking op de spieren. Door het masseren met de hotstones af te wisselen met manuele massage worden de spieren nog soepeler, wordt de massage doeltreffender en de energiestroom en het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.
De rug wordt bedekt met een speciale hotstone-doek, daarop worden de basis hotstones geplaatst. Zo wordt de rug goed opgewarmd voor de massage.
Bij een hotstone massage starten we met masseren van de benen en de voeten. 

De combinatie van manueel masseren en met de hotstones zorgt voor een unieke ervaring. Voor de voeten hebben we speciale stenen die we tussen de tenen plaatsen en met een zachte bandeau om de voet wordt de grote voetsteen op zijn plaats gehouden.

Na de benen en de voeten, worden de basisstenen verplaatst naar de benen en kan de massage van de rug beginnen. Via de nek en de schouders werken we verder naar de amen en de handen. 

De hotstone massage wordt gegeven in de maanden september – april. In de zomer is een hotstone massage niet verstandig. 


Een goede hotstone massage is een intense ervaring die soms lang doorwerkt!


Slow Down Hotstone massage (
🕓 1 uur / € 60,-)

De achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd. Terwijl de hotstones de rug verwarmen, worden de benen en de voeten gemasseerd met de hotstones. Daarna worden de rug, de nek, de schouders, de armen en de handen behandeld met de hotstones. Een fijne massage die een langdurige ontspannende werking heeft.


Slow Down Hotstone massage Luxe (
🕓 1½ uur / € 75,-) 
Na de achterzijde wordt ook de voorzijde van het lichaam gemasseerd. 
De voorzijde van de schouders, de buik (=optioneel) en de voorzijde van de benen worden met de hotstones gemasseerd. De ultieme ontspanning in de koude dagen.


De Slow Down Hotstone massages zijn een cadeautje voor uw lichaam!

Gun uzelf een Slow Down moment!