Web реклама

Интернет рекламата позволява на Вашия уеб сайт да разшири своята популярност в Интернет, да увеличи своята аудитория, максимално да разгърне своите възможности. В днешно време интернет рекламата се развива много бързо. Интернет рекламата е много подходяща за малкия и среден бизнес, така и за електроните магазини, тъй като тя е значително по-евтина, от повечето нейни аналози, а ефективността й - далеч по-голяма.
Интернет рекламата е насочена най-вече към хората, които имат интерес от Вашите стоки или услугите, които предлагате, тъй като все повече хора търсят стоки и услуги в Интернет.
Има различни методи за интернет реклама:

Оптимизация на уеб сайта за търсачки
Медийна Интернет реклама в големи уеб портали
Контекстна интернет реклама в търсещи системи / търсачки
Графична реклама в интернет

При медийната интернет реклама, Вие определяте портрета на тази група от хора, която планирате да привлечете като Ваши потребители/посетители. Разбирате кои уеб сайтове посещават. Водят се преговори с притежателите на дадените подбрани сайтове. След това в зависимост от Вашия бюджет се определят и разполагат в тези сайтове рекламните материали - линкове, банери, статии, връзки и т.н.
Контекстна интернет реклама - показва рекламни материали на хора, които са задали определен въпрос към търсачките. Рекламата при търсене е може би най-ефективния метод за увеличаване на продажбите Ви!

При графичната реклама в интернет се използват двата вида банери:
Статичен банер (неподвижна композиция) в различни формати и размери
Анимиран банер (анимиран gif, флаш)

Днес Интернет – това са милиони образовани хора с доход предимно над средния. За добиване на информация, или за ползването на редица услуги тези хора се обръщат към Мрежата. Поради това Интернет е прекрасна рекламна площадка за уеб рекламиране. За това именно рекламата в интернет сега е сред най-популярните реклами – използвайте я и няма да съжалявате!
Рекламната политика на уеб сайт включва:
регистриране на сайт в български и световни търсачки
SEO оптимизация на сайт за търсещите машини (Search Engine Optimization - SEO)
оптимизация на кода за програмиране на динамични сайтове
оптимизация на мета таговете на сайта и добяване на ключови думиТагове:  уеб,реклама,интернет,онлайн,банер,дизайн,
web,reklama,internet,online,onlain,baner,dizain