Nederlands‎ > ‎Vaak gestelde vragen‎ > ‎

FAQ Site verificatie in Webmaster Tools

Ik krijg een foutmelding wanneer ik mijn website via een bestand probeer te verifiëren, ook al wordt het bestand in mijn browser weergegeven.

Controleer welke specifieke foutmelding in de Webmasterhulpprogramma's van Google wordt weergegeven en lees de Help-inhoud voor die fout. Controleer of het bestand alleen de vereiste inhoud weergeeft (en geen HTML-code, afbeeldingen of scripts zoals tellers bevat). Dit kan je het eenvoudigst doen door de bron weer te geven in je browser. Maakt het uit of mijn metatag voor verificatie van de Webmasterhulpprogramma's van Google in HTML- of XHTML-indeling is?

Wij kunnen de metatag vinden, ongeacht de bestandsindeling die wordt gebruikt. De Webmasterhulpprogramma's van Google bieden de metatag standaard aan in XHTML-indeling, maar dit kan worden gewijzigd naar HTML. Vervolgens kan je nog steeds verifiëren dat je eigenaar bent van de website.Hoe kan ik verifiëren op Blogger?

Nieuwe sites die worden aangemaakt op Blogger, worden wanneer met hetzelfde account inlogt in Webmasterhulpprogramma's, automatisch geverifieerd nadat de site is toegevoegd aan het profiel van Webmasterhulpprogramma's. Lees hier meer.Ik gebruik een hostingservice voor mijn website die voorkomt dat ik metatags kan toevoegen of HTML-bestanden kan uploaden. Hoe kan ik mijn website verifiëren?

Naast metatags en HTML-bestanden biedt Webmasterhulpprogramma's ook de mogelijkheid om een site te verifiëren met behulp van DNS-record in TXT-indeling en met behulp van een reeds actieve Google Analytics trackingcode
Ik gebruik een hostingservice voor mijn website die frames / "masked redirects" / "masked forwarding" gebruikt. Hoe kan ik mijn website verifiëren?

De metatags of het HTML-bestand moeten samen met de domeinnaam worden gehost. Als je een doorstuurservice met frames gebruikt, kun je je website doorgaans niet verifiëren via de Webmasterhulpprogramma's van Google. Vergeet niet dat deze doorstuuracties er ook voor zorgen dat het crawlen, indexeren en beoordelen van de inhoud via de domeinnaam niet mogelijk is. Wij raden altijd aan de inhoud samen met uw domeinnaam te hosten.Hoe kan ik iemand anders toegang geven tot mijn account voor de Webmasterhulpprogramma's van Google?

Iedereen die toegang moet krijgen tot de gegevens van de website moet een eigen account voor de Webmasterhulpprogramma's van Google maken en die site in het eigen account verifiëren. Een website mag over meerdere metatags voor verificatie of HTML-bestanden beschikken. Er moet één metatag of bestand per account zijn.Comments