Nederlands‎ > ‎Blogposts‎ > ‎

Blijf als webmaster op de hoogte van de site status

posted Oct 2, 2012, 8:49 AM by Chris Hiltermann   [ updated Oct 2, 2012, 9:13 AM ]
Een gezonde en goed presterende website is belangrijk voor zowel webmasters als gebruikers. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de status van je website via de berichten console in Google Webmaster Tools. Om dit eenvoudiger te maken voor webmasters hebben we vanaf nu automatische email notificaties toegevoegd aan Webmaster Tools. Webmaster Tools, zal voor kritieke problemen met de status met een site, vanaf nu automatisch een email bericht sturen.

Deze email berichten worden alleen verzonden voor kritieke meldingen die mogelijk een significante impact hebben op de gezondheid van een site of de prestaties in de zoekresultaten, en waarvoor duidelijke stappen te ondernemen zijn om het probleem op te lossen. Zo sturen we bijvoorbeeld een email als we malware detecteren op een website of wanneer er een significante stijging is in het aantal crawl-fouten dat Google waarneemt op een site. 

Kritieke meldingen zullen slecht voor enkele sites voorkomen. Desalniettemin is er een quota ingesteld om te voorkomen dat je inbox overloopt met berichten wanneer er een issue met een site wordt waargenomen. Wanneer je helemaal geen email wilt ontvangen van Webmaster Tools kan je de instellingen voor het doorsturen van emails wijzigen.

We hopen dat deze verandering helpt om op de hoogte te blijven van de status van een site. Mocht je echter verdere vragen hebben dan ben je van harte welkom op het Google Webmaster Help Forum.  

Geschreven door John Mueller, Webmaster Trends Analyst, Google Zürich

Comments