Magyar‎ > ‎

Webhelyellenőrzés

#verification-file
K: Hibaüzenetet kapok amikor megpróbálom leellenőrizni az oladalam egy fájllal, még akkor is ha a fájl látható a böngészőmben.
V: Jegyezze meg a konkrét hibaüzenetet, és keressen rá a Webmestereszközök segítő részlegében. Nézze meg, hogy az állomány csak a kért tartalmat mutatja (és nem tartalmaz HTML kódot, képeket, vagy script-eket mint például egy számláló). A legkönnyebb ha megnézi az oldal forrását (view source) a böngészőjében.


#verification-meta
K: Számít-e ha a Webmestereszközök ellenőrzési meta tag-je HTML vagy XHTML?
V: Függetlenül melyiket használja mi megtaláljuk az ön meta tag-jét. Alapból a Webmestereszközök XHTML-t használ, de ön HTML-re cserélheti, ez nem fogja megakadályozni oldala leellenőrzésének sikerességét.


#verify-knol
K: Hogyan ellenőrizhetem le a honlapom [akérmilyen platformon]?
V: Ez a Knol cikk leírást tartalmaz arról, hogy hogyan tudja lellenőrizni oldalát több platformon is, mint például Blogger, Google Sites, Microsoft Office Live és egyebek.
Ha egy olyan platformot használ amely nincs a megemlítettek között, nyugodtan járuljon hozzá a leíráshoz.


#cant-verify
K: Egy olyan szolgáltatónál van tárolva az oldalam, amelyik nem engedi a meta tag-ek hozzáadását illetve HTML állományok feltöltését. Hogyan ellenőrizzem az oldalam?
V: Jelenleg csak az alábbi két esetben tudjuk leellenőrizni weboldalát: meta tag-ek vagy HTML állományok segítségével. 


#frames
K: A jelenlegi szolgáltatóm frameket / maszkolt átirányításokat / maszkolt továbbításokat használ. Hogyan ellenőrízhetem oldalam?
V: A meta tag-ek vagy HTML állományok az ön direkt domain-nevével kell legyenek szolgálva. Egy átirányításokat használó szolgáltatás amely kereteket tartalmaz általában nem fogja engedélyezni a Webmestereszközüknek, hogy leellenőrízze oldalát. Jegyezze meg, hogy ez a fajta továbítás lehetetlenné teszi az ön weboldalának feltérképezését, indexelését és rangsorolását az ön domain-jén. Javasoljuk oldala szolgálását az ön direkt domain-nevén keresztül. 


#multiple-owners
K: Hogyan engedélyezhetem valakinek a Webmestereszközök fiókom használatát?
V: Mindenkinek akinek adatokhoz kell hozzáférnie az ön oldaláról, saját Webmestereszközök fiókot kell nyitnia és azon belül lekérnie az adatokat. Nem gond ha egy weboldalnak több meta tag-je vagy HTML állománya van; fiókonként egy meta tag vagy HTML állomány legyen. 

Comments