Suomi‎ > ‎FAQ‎ > ‎

Verkkovastaavan työkalut

Yritin vahvistaa sivustoni lataamalla HTML-tiedoston ja sain virheilmoituksen vaikka tiedostoni näkyy selaimessa.

  • Tarkista saamasi vahvistusvirhe ohjekeskuksesta. Varmista että tiedosto on ladattu määrittämäämme paikkaan. Muistathan ettei tiedoston nimeä tai sisältöä tule muokata. 

Miksi tilastoni näyttävät hakuja sanoille tai sivuille jotka eivät kuulu sivustooni? Sivustollani ei ole mitään tekemistä Viagran tai pokerin kanssa.

  • Näin voi käydä mikäli sivustoosi on hyökätty ja lisätty hakukoneita huijaavaa tai muuten asiankuulumatonta sisältöä. Joskus hyökkäyksessä luotu sisältö koostuu tiedostoista, joskus sisältö on luotu dynaamisesti esimerkiksi .htaccess tiedostoa käyttäen. Tarkista sivustosi epäilyttävien tiedostojen ja .htaccess tiedostosi asiattoman koodin varalta. Kannattaa myös harkita yhteydenottoa isäntäsi tekniseen tukeen, mikäli epäilet sivustosi joutuneen hyökkäyksen kohteeksi.
  • Muuta kyseenalaista sisältöä, kuten sivustosi vierailijoiden jättämiä asiattomia kommentteja, voi myös esiintyä hakutuloksissa. Tarkista automaattisesti sisältöä luovien script-elementtien tulostama sisältö.

Miksi sivustoani koskevat tilastotiedot eivät ole vieläkään saatavissa Verkkovastaavan työkaluissa? Vahvistin sivustoni jo kuukausia sitten.

  • Verkkovastaavan työkalut luovat tilastotietoa sivuston vierailijamäärän ja linkkien perusteella. Kannattaa levittää sanaa sivustosi olemassaolosta, jotta saat lisää vierailijoita ja luonnollisia linkkejä. Mitä enemmän sivustollesi johtaa linkkejä, sitä suuremmat mahdollisuudet Googlebotilla on löytää sinut. Kun Googlebot alkaa käydä sivustollasi useammin, näet myös yksityiskohtaisempaa tietoa Verkkovastaavan työkaluissa.

Miten voin vaihtaa varmennusmekanismin sivustoni vahvistuksen jälkeen?

  • Poista kyseinen meta-tunniste tai HTML-vahvistustiedosto kotisivultasi. Kun sivustosi ei ole enää asetettu vahvistetuksi Verkkovastaavan työkaluissa, voit valita haluamasi varmistusmekanismin ja vahvistaa sivustosi uudelleen ohjeita seuraten.

Miten voin antaa muille käyttöoikeuden Verkkovastaavan työkalut -tiliini?

  • Jokaista tiliä kohden tulee perinteisesti olla joko meta-tunniste tai HTML-vahvistustiedosto ja ne tulee vahvistaa erilleen. Tarjoamme uutena vahvistusmahdollisuutena myös lisäkäyttäjien suoraa lisäystä Verkkovastaavan työkalujen kautta.

Isäntäni ei salli meta-tunnisteen tai HTML-vahvistustiedoston käyttöä. Miten voin vahvistaa sivustoni?

  • Tarjoamme uutena vahvistuskeinona myös DNS-tallenteen käyttöä. Jos mikään näistä kolmesta ei ole mahdollista, voit harkita isännän vaihtoa.
Comments