El Centre d'Estudis de l'Hospitalet duu a terme una important tasca editorial, amb diverses col·leccions de monografies i la publicació de la revista Quaderns d'estudi.
Des de fa uns anys que estem treballant per al reconeixement de les nostres publicacions. En aquests moments hm tramitat la iclusió de la revista dels Quaderns d'estudi en el catàleg CARHUS Plus +

Un altre canvi en la revista ha estat la formació d'un Consell Assessor que està format per: àngel Cebollada (Universitat Autònoma de Barcelona), Martha Cecilia Cedeño Pérez (Universidad Pedagògica Nacional de Colombia), Gemma Isern (Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat),Eva Jiménez (Periodista), M. luz Retuerta Jiménez (Arxiu Comarcal del Baix Llobregat), Ricardo Robledo Hernández (Universitat Pompeu Fabra),Fermí Rubiralta Casas (Professor d'Institut),Joan Santacana Mestre (Universitat de Barcelona),Montserrat Torra Puigellívol (Catedràtica d'Institut), Maria Villanueva Margalef (Universitat Autònoma de Barcelona).