Notícies‎ > ‎

Quaderns d'Estudi 31

28 de set. 2017, 7:02 publicada per Centre d'Estudis de l'Hospitalet   [ actualitzat el 28 de set. 2017, 7:23 ]
Estem apunt de presentar un nou número dels Quaderns d'Estudi. Concretament el númeo 31. Un Quaderns que deixa de ser llibre per entrar en l'hemeroteca de les revistes científiques. El número 31 torna a ser Miscel·lani perquè teníem un bon grapat d'articles pendents de publicació.
Aquest número planteja un índex amb alguns articles que encara estaven pendents de publicar de les Jornades d'Estudi que sobre l'Hospitalet que es van fer l'any 2015. També recull una memòria de mestre i un article sobre la INDO, la fàbrica més gran d'ulleres de l'estat que va tenir el seu epicentre a la ciutat de l'Hospitalet.
Tot plegat arriba en un moment difícil per tot però sobretot per a la cultura de base que fa que tinguem de confiar més en el sistema de crowdfunding per poder editar una publicaicó única en la "seva espècie" l'estudi de la ciutat de l'Hospitalet.
Tothom que vulgui col·laborar només ha de clicar sobre de l'enllaç QUADERNS D'ESTUDI 31 (http://mecenix.com/ca/quaderns-destudi-num-31-celh) i fer la seva petita aportació que serà molt agraïda per l'entitat i per la ciutat.


Comments