Notícies‎ > ‎

Les assemblees del CEL'H

27 de març 2019, 11:48 publicada per Centre d'Estudis de l'Hospitalet   [ actualitzat el 28 de març 2019, 5:11 ]
Aquest any tocava renovar part de la junta Directiva, d'aquí que el passat 5 de març en una sessió més llarga de l’habitual i amb l'
assistència de 30 socis i sòcies d'un total de 154 associats amb dret a veu i vot (el 14,49% de la massa social) es van fer les assemblees del Centre d'Estudis de l'Hospitalet.  

A l'Assemblea, l'Ordinària, es van tractar els temes preceptius: Aprovació de l'acta corresponent a l'assemblea del 2018; La presentació de la memòria d'activitats i els balanços corresponents a l'exercici 2018 i la proposta d'activitats i pressupost pel 2019. Tots els punts van ser aprovats per unanimitat dels assistents. D'aquests punts podem destacar l'augment de projectes i activitats respecte de l'any 2018; el manteniment dels usuaris dels diferents serveis que ofereix el CEL'H i l'equilibri en els balanços econòmics que ens deixen en la banda positiva dels números.

Però el punt més destacat de l'assemblea ordinària va ser la proposta de modificar les quotes dels associats i els terminis de pagament de les mateixes. Unes propostes presentades per l'Asun Rubiralta, tresorera de l’entitat, que es van aprovar per unanimitat i que resumim tot seguit.
Es passa de tres pagaments a un o dos. Per tant, es dóna la possibilitat a tots els socis i sòcies que ho manifestin de fer un sol pagament que serà a finals de març.

Les sòcies i socis que vulguin fraccionar el pagament ho podran fer en dos meitats, una al març i una altra a l'octubre.

Un dels canvis significatius és l’augment de la quota individual que feia dos anys que estava congelada. La quota individual passa a ser de 60€/ any, el que suposa un augment de 3€ respecte del 2017 i 2018

La resta de quotes es mantenen igual.

També es va recordar que hi havia alguns socis que feien aportacions per sobre de les formals, una opció que es manté per aquelles persones o famílies que ho demanessin.

Així en aquests moments les quotes són:

Individual: 60€

Familiar: 68€

Quotes adaptades: des de 74€ any en endavant.


Un cop acabada l’assemblea ordinària es va procedir a fer l’Assemblea Extraordinària per renovar la junta directiva. En aquesta assemblea van causar baixa: la Mercè Olivares, L’Elena Viusà i el David Prieto i s’incorpora la Carme Rimbau.

Des d’aquestes ratlles aprofitem per agrair l’esforç i la col·laboració a aquestes tres persones que han estat treballant per l’entitat durant molt de temps, alhora que donem la benvinguda a la Carme, que ja col·laborava amb el CEL’H des de feia un temps en temes de protecció del patrimoni.

Si voleu saber la composició de la junta podeu mirar a l’espai “Qui som/transparència, Junta Directiva"