Notícies‎ > ‎

Jesús Vila guanya el Premi " Aigües Cristal·lines" de la III Edició dels Premis El Llobregat

5 de maig 2017, 2:27 publicada per Centre d'Estudis de l'Hospitalet
El polifacètic Jesús Vila, també soci i col·laborador del Centre d’Estudis de l’Hospitalet, va ser el guanyador del Premi “Aigües Cristal·lines” en la tercera edició dels Premis El Llobregat que concedeix des de fa tres edicions el setmanari El Llobregat.
La gala de lliurament aquest any es va fer ahir al Cèntric Cultural del Prat de Llobregat, un espai a l’alçada de qualsevol esdeveniment.
El Centre d’Estudis de l’Hospitalet va ser present en aquesta gala en la persona de Manuel Domínguez, president de l’entitat, per donar suport a tots els col·lectius i persones que estaven nominats i nominades de la ciutat. A banda del Jesús Vila, també van estar nominats: Lucas Mondelo, seleccionador nacional de bàsquet femení al Premi “A la Major Crescuda” que finalment va guanyar la nadadora Núria Marqués campiona paralímpica i la Plataforma ciutadana No més blocs i Naty López i PAICAM que optaven al Premi “Aigües Braves” , que finalment va recaure en la plataforma ciutadana Molins Acull de Molins de Rei.
Des del CEL’H volem aprofitar aquestes ratlles per felicitar al Jesús Vila, a la resta de guanyadors i guanyadores però també als finalistes i encoratjar-los a continuar treballant pel bé de la comarca i de l’Hospitalet.
I també volem felicitat a El Llobregat per aquesta iniciativa de reconeixement a les tasques que es fan al Baix Llobregat i l’Hospitalet, i no cal dir que esperem poder tornar-hi l’any vinent.

Comments