Notícies‎ > ‎

Conèixer l'Hospitalet

2 de nov. 2017, 4:41 publicada per Centre d'Estudis de l'Hospitalet   [ actualitzat el 2 de nov. 2017, 4:49 ]
El Centre d'Estudis de l'Hospitalet, El Casalet i el Centre de Recursos Pedagògics de l'Hospitalet amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet i del Museu de l'Hospitalet, organitzen una nova edició de "Conèixer l'Hospitalet". Una activitat adreçada als professors i mestres que treballen a la ciutat per donar-los a conèixer els recursos didàctics i pedagògics que tenen al seu abast per treballar temes relacionats amb la ciutat.
L'activitat s'estructura en 3 sessions:
La primera el dia 15 de novembre a les 17.30 hores. En aquesta primera sessió es farà una xerrada sobre els barris de la ciutat. Aquesta sessió es fa a les dependències del Centre de Recursos Pedagògics de l'Hospitalet (C/ Miquel Peiro, i Victori, 43)
La segona sessió serà el dia 18 de novembre. Aquesta sessió que començarà a les 10 hores consistirà en una visita per alguns punts d'interès de la ciutat.
I finalment, la darrera sessió ja serà el proper any. Concretament el dia 25 d'abril amb una visita per la vila vella de l'Hospitalet. D'aquesta activitat ja n'anirem informant.
Tots els professors i mestres que vulguin participar s'han d'inscriure a través del Centre de Recursos Pedagògics de l'Hospitalet. Per més informació podeu consultar aquest enllaç CONÈIXER L'H