Notícies‎ > ‎

Activitats obertes del Màster d'"Estudis territorials i de població" de la UAB

1 d’oct. 2018, 4:07 publicada per Centre d'Estudis de l'Hospitalet   [ actualitzat el 2 d’oct. 2018, 1:30 ]

El Centre d’Estudis de l’Hospitalet col·labora en el Màster en Estudis Territorials i de la població, organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, que pel període 2018-2021 ha escollit la ciutat de l’Hospitalet per treballar l’anàlisi i la formulació de propostes i projectes d’ordenació territorial referides a la ciutat.

En el marc de les diferents activitats que es desenvoluparan des del CEL’H avancem 4 conferències que són obertes a tothom.

8 D’OCTUBRE: “Los movimientos sociales de Bellvitge”, a càrrec de Manuel Domínguez, historiador i president del CEL’H. A les 18 hores. CC Bellvitge –Gornal.

9 D’OCTUBRE: “La necessitat de tenir una agricultura metropolitana que ens alimenti: El cas del Parc Agrari del Baix Llobregat”, a càrrec de Gemma Francès, del Parc Agrari del Baix Llobregat. A les 18 hores al CC Bellvitge- Gornal.

10 D’OCTUBRE: “Ciclos demográficos en polígonos de vivienda masiva: Bellvitge y el Gornal desde la década de los 70”. A càrrec de Joaquin Recaño, demògraf i geògraf. A les 15.30 al CC Bellvitge-Gornal.

11 D’OCTUBRE: “Hospitalet metropolità: Oportunitats col·laterals”, a càrrec de Jorge Perea, arquitecte i urbanista. A les 17.15 hores al CC Bellvitge-Gornal