Agenda‎ > ‎

Diversitat religiosa i l'escola

5 de des. 2017, 3:44 publicada per Centre d'Estudis de l'Hospitalet   [ actualitzat el 11 de des. 2017, 1:29 ]
Des del Fòrum l'Hospitalet, espai de trobada i diàleg de les diverses tradicions religioses i conviccions us convidem a la sessió de treball sobre "Diversitat religiosa i l'escola" que tindrà lloc el proper dijous 14 de desembre a partir de 18 a 20 hores a la sala d'actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas i Joan, 44; metro L-1 parada La Torrassa i Bus L-12 i L-16).
Des del Fòrum som conscients que el ràpid canvi produït a la ciutat, en els darrers anys, per la diversitat d'orígens, cultures i religions implica una pluralitat de conseqüències que cal abordar i que un primer pas és el coneixement i el diàleg a fi de promoure la bona convivència entre els veïns i veïnes de la ciutat.
És per aquest motiu que et convidem a participar en aquesta trobada, ja sigui per la teva activitat, per experiència professional, per vinculació amb el món escolar o per formar part d'un centre de culte de la ciutat, tens una percepció pròpia sobre aquesta realitat. Si voleu més informació podeu consultar el pdf de presentació a càrrec de Joan Camós.