Agenda‎ > ‎

Diversitat religiosa i el final de la vida. Cerimònies de la mort i el dol a les diverses tradicions

4 de nov. 2017, 4:17 publicada per Centre d'Estudis de l'Hospitalet   [ actualitzat el 22 de nov. 2017, 8:52 ]
El proper dilluns 27 de novembre a les 19.30 hores a la Masia de Can Riera (c/ de la Riera de l'Escorxador, 17)- Espai de Memòria de l'Hospitalet es fa aquest acte organitzat per l'Associació UNESCO per al Diàleg Intereligiós (AUDIR) que compte amb el suport del Fòrum.
La presentació de l'acte anirà a càrrec de Quim Cervera, Fòrum l'Hospitalet- Espai Intereligiós; Agustí Iglesias, de la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat; Jesús Husillos Gutiérrez, tinent de l'Alcaldia i regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Hospitalet i Josep Paris del Grup Mémora.
També es farà una breu presentació del manual "Duellum" de cerimònies funeraries de les diverses tradicions religioses i espirituals a càrrec de Francesc Torradeflot director de la UNESCO per al Diàleg Intereligiós (AUDIR).
Finalment es farà una Taula rodona de testimonis i experiències de les tradicions religioses en la que intervindran: Josep M. Romaguera, rector de Santa Eulàlia de Mèrida; Tahir Rafi, musulmà, president de l'associació de famílies pakistaneses; Marta Matarín, Brahma Kumaris i José Antonio Martínez, testimonis de Jehovà.