Utstyr/montering‎ > ‎SPADE anker -‎ > ‎

SeaBlade Ankere

1 stk. SB 13 igjen. Dukker snart opp i forbedret utgave!

SeaBlade er Spade's svar på Rocna


Utviklet og produsert av Spade Anchor

SeaBlade: Spade's nære slektningSeaBlade byr på betydelige fordeler. Veldig effektiv da den har arvet det beste fra sin etablerte slektning, Spade. Enklere konstruksjon gjør den rimeligere. Disse faktorene gjør den sansynligvis til markedets beste, pris tatt i betraktning.

At den er konstruert for varierte forhold innebærer at SeaBlade fester kjapt og sikkert. Den skarpe tuppen er enestående i at den innehar 35% av total vekten i forhold til andre som aldri overgår 32%. I tillegg er tyngdepunktet plassert lavt for å hindre at den slipper ved belastning. Dens store spadeformede overflate gjør at den holder under ekstreme forhold. Takket være skaftets velformulerte konstruksjon, slipper SeaBlade først når brukeren ønsker å heve den.

Teknisk sett har dette ankeret enestående egenskaper. I tillegg til Spade ankerets konkave profil, buede skaft og finner, er den utstyrt med en bøyle, skarp tupp og forsterket skaft innfesting. Disse egenskapene gjør at den får optimal angrepsvinkel og forhindrer at den pløyer bunnen i motsetning til plog ankere. Vanskelige bunnforhold.... ingen hindring.

Comments