Welkom

VVV Toerisme Zemst is een vzw die zich tot doel stelt het toerisme en de recreatie in Zemst aan te moedigen en te bevorderen en dit in samenwerking met de gemeente Zemst.

VVV staat voor Vereniging voor VreemdelingenVerkeer. Zij bestaat uit vrijwilligers die zelf initiatieven nemen om de toeristische uitstraling van de gemeente te bevorderen. Zo ontwikkelen zij o.a. toeristische wandelpaden en fietsroutes. De Kunstenaarsroute en de Zemstse Tuinroute zijn cultuurinitiatieven van de VVV en worden afwisselend om het jaar georganiseerd.

Bent U eventueel geïnteresseerd om toe te treden tot de VVV, contacteer ons dan op info@toerismezemst.be

Aankondigingen

 • Kunstenaarsroute 2020
  Is wegens Corona-problematiek geannuleerd
  Geplaatst 5 jun. 2020 23:27 door Webmaster JPL
 • Wandellussen via Trage Wegen
  Alle documentatie (plannen, trajectbeschrijvingen op A4-formaat en GPX-bestanden) omtrent deze 14 lussen zijn hier beschikbaar op onze website onder 'Lussen Trage Wegen'.

  Geplaatst 2 jul. 2020 23:57 door Webmaster JPL
 • Samenwerking met andere verenigingen
  In de toekomst zullen VVV Toerisme Zemst, Natuurpunt Zemst en Heemkundige kring De Semse, nauwer samenwerken rond bepaalde events, en zo elkaars expertise gebruiken. De uiteindelijke bedoeling is om toerisme in Zemst op een nog hoger niveau te tillen.
  Geplaatst 23 mei 2020 21:58 door Webmaster JPL
Berichten 1 - 3 van 3 worden weergegeven. Meer bekijken »

 
   

Nieuws aan bezoekers van onze site

Als u wilt genieten van of deelnemen aan één of meerdere activiteiten of evenementen op het vlak van cultuur, sport, natuur, of wilt u een beurs of markt bezoeken in de regio Zemst, raadpleeg dan de kalender die terug te vinden is op de site van

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/alle/zemst

  

Locatie Gemeentehuis Zemst