Welkom

VVV Toerisme Zemst is een vzw die zich tot doel stelt het toerisme en de recreatie in Zemst aan te moedigen en te bevorderen en dit in samenwerking met de gemeente Zemst.

VVV staat voor Vereniging voor VreemdelingenVerkeer. Zij bestaat uit vrijwilligers die zelf initiatieven nemen om de toeristische uitstraling van de gemeente te bevorderen. Zo ontwikkelen zij o.a. toeristische wandelpaden en fietsroutes. De Kunstenaarsroute en de Zemstse Tuinroute zijn cultuurinitiatieven van de VVV en worden afwisselend om het jaar georganiseerd.

Bent U eventueel geïnteresseerd om toe te treden tot de VVV, contacteer ons dan op info@toerismezemst.be

Aankondigingen

 • Grenslussen via Trage Wegen
  VVV Toerisme Zemst is momenteel, in samenwerking met de gemeente Zemst; bezig om 4 nieuwe lussen via Trage Wegen uit te werken. Zo wordt het aanbod van de reeds bestaande 14 lussen in Zemst verder uitgebreid. Specifiek aan deze lussen is dat ze grens met de omliggende buurgemeentes overschrijden. In totaal 34 km bijkomend wandelplezier via 39 nieuwe trage wegen in Zemst en daarbuiten. Streefdatum om deze nieuwe lussen publiek te maken is 1 mei 2021. Hou onze website www.vvvtoerismezemst.be dus in de gaten.
  Geplaatst 17 jan. 2021 00:11 door Webmaster JPL
 • Enquete Toerisme

  Hoe sta jij tegenover toerisme in Zemst? En hoe zie jij de toeristische toekomst van Zemst? Heb je daar een duidelijke mening en / of suggesties over? Vul dan zeker de online vragenlijst in via www.zemst.be/onderzoektoerisme. Aan de hand van deze enquête wil gemeente Zemst, in samenwerking met Toerisme Vlaanderen, de mening van de Zemstenaars over toerisme leren kennen. Buren van het Rubenskasteel kregen ondertussen een brief in de bus met de vraag om de enquête zeker in te vullen. De toeristische toekomst van Zemst kan immers niet los gezien worden van de plannen die Toerisme Vlaanderen heeft met het Rubenskasteel.

  Info: omgeving@zemst.be.

  Geplaatst 13 jan. 2021 05:40 door Webmaster JPL
 • Wandelingen VVV Toerisme Zemst
  De gemeente Zemst laat weten dat de werken aan de watervoorzieningen in Zemst zijn beëindigd. Hierdoor zijn de volgende wandelingen van VVV Toerisme Zemst opnieuw toegankelijk: De bewegwijzerde Releghemwandeling en de wandellussen via Trage Wegen, zijnde Wormerlaarpad en Schompad. De trajecten vind je op onze site www.vvvtoerismezemst.be
  Veel wandelplezier!!!
  Geplaatst 5 jan. 2021 02:18 door Webmaster JPL
 • Samenwerking met andere verenigingen
  In de toekomst zullen VVV Toerisme Zemst, Natuurpunt Zemst en Heemkundige kring De Semse, nauwer samenwerken rond bepaalde events, en zo elkaars expertise gebruiken. De uiteindelijke bedoeling is om toerisme in Zemst op een nog hoger niveau te tillen.
  Geplaatst 23 mei 2020 21:58 door Webmaster JPL
Berichten 1 - 4 van 4 worden weergegeven. Meer bekijken »

 
   

Nieuws aan bezoekers van onze site

Als u wilt genieten van of deelnemen aan één of meerdere activiteiten of evenementen op het vlak van cultuur, sport, natuur, of wilt u een beurs of markt bezoeken in de regio Zemst, raadpleeg dan de kalender die terug te vinden is op de site van

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/alle/zemst

  

Locatie Gemeentehuis Zemst