Welkom

VVV Toerisme Zemst is een vzw die zich tot doel stelt het toerisme en de recreatie in Zemst aan te moedigen en te bevorderen en dit in samenwerking met de gemeente Zemst.
VVV staat voor Vereniging voor VreemdelingenVerkeer. Zij bestaat uit vrijwilligers die zelf initiatieven nemen om de toeristische uitstraling van de gemeente te bevorderen. Zo ontwikkelen zij o.a. toeristische wandelpaden en fietsroutes. De Kunstenaarsroute en de Zemstse Tuinroute zijn cultuurinitiatieven van de VVV en worden afwisselend om het jaar georganiseerd.
Bent U eventueel geïnteresseerd om toe te treden tot de VVV, contacteer ons dan op info@toerismezemst.be

Aankondigingen

 • Wandellussen via Trage Wegen
  VVV Toerisme Zemst is momenteel bezig met het ontwikkelen van wandellussen via Trage Wegen in Zemst die door de gemeente officieel opengesteld werden. Je herkent deze wegen aan de gele naambordjes die geplaatst werden. Deze lussen zullen tussen de 5 a 10 km lang zijn en verdeeld over het grondgebied van Zemst. We proberen om deze zoveel mogelijk op elkaar te doen aansluiten. Er wordt geen bewegwijzering op het terrein aangebracht. We zullen het volledige traject uitschrijven en samen met een plan beschikbaar stellen op onze site. Dus nog even geduld, we werken er volop aan. In de lente van 2020 hopen we hiermee klaar te zijn.
  Geplaatst 3 aug. 2019 00:35 door Webmaster JPL
 • Aanpassing bewegwijzering wandelingen VVV
  Eindelijk is het zover. De zomer is juist begonnen en men kan dus volop gaan wandelen in Zemst.
  7 van de 9 bewegwijzerde wandelingen van VVV Toerisme Zemst vzw zijn volledig klaar.
  Enkel Barebeekwandelpad in Hofstade en Natuur-rijk Elewijt wandelpad zijn door werken aan enerzijds Ambroossteenweg en anderzijds Kampenhoutsebaan nog niet volledig bewegwijzerd. Maar als je het A4-plan afdrukt kan je ook op weg.
  Hier vind je een overzicht van alle wandelingen.
  Deze trajecten kan je ook wandelen via de App op je smartphone. Alle info hierover vind je hier
  Geplaatst 3 jul. 2019 09:41 door Webmaster JPL
 • Hinder door wegenwerken
  Vanaf 01 juli 2019:
  Door enkele wegenwerken in Zemst zijn enkele fietsroutes van VVV Toerisme Zemst tijdelijk omgeleid.
  Voor meer informatie kijk hier
  Geplaatst 31 jul. 2019 09:02 door Webmaster JPL
Berichten 1 - 3 van 3 worden weergegeven. Meer bekijken »

 
   

Nieuws aan bezoekers van onze site

Als u wilt genieten van of deelnemen aan één of meerdere activiteiten of evenementen op het vlak van cultuur, sport, natuur, of wilt u een beurs of markt bezoeken in de regio Zemst, raadpleeg dan de kalender die terug te vinden is op de site van

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/alle/zemst

  

Locatie Gemeentehuis Zemst