Welkom

VVV Toerisme Zemst is een vzw die zich tot doel stelt het toerisme en de recreatie in Zemst aan te moedigen en te bevorderen en dit in samenwerking met de gemeente Zemst.

VVV staat voor Vereniging voor VreemdelingenVerkeer. Zij bestaat uit vrijwilligers die zelf initiatieven nemen om de toeristische uitstraling van de gemeente te bevorderen. Zo ontwikkelen zij o.a. toeristische wandelpaden en fietsroutes. De Kunstenaarsroute en de Zemstse Tuinroute zijn cultuurinitiatieven van de VVV en worden afwisselend om het jaar georganiseerd.

Bent U eventueel geïnteresseerd om toe te treden tot de VVV, contacteer ons dan op info@toerismezemst.be

Aankondigingen

 • Dag van de Trage Weg
  Voor 17 & 18 oktober heeft Trage Wegen Zemst een gans weekend wandelplezier voorzien. Zowaar 7 wandellussen worden aangeboden om op eigen houtje te ontdekken. Vanaf zondag 11 oktober kan u alle informatie over deze lussen naar keuze afdrukken of downloaden. Dit kan via deze link. Er zijn tal van interessante en heerlijke plekjes te ontdekken. De gids Véronique krijg je er dit jaar niet bij, maar de foto's, routebeschrijvingen en de wist-je-datjes, zouden dit goed moeten maken.
  Het zou fijn zijn om van jullie wandeling(en) wat feed-back en foto's te krijgen op zemsttragewegen@gmail.com
  Genieten is de boodschap!
  Geplaatst 10 okt. 2020 09:56 door Webmaster JPL
 • Samenwerking met andere verenigingen
  In de toekomst zullen VVV Toerisme Zemst, Natuurpunt Zemst en Heemkundige kring De Semse, nauwer samenwerken rond bepaalde events, en zo elkaars expertise gebruiken. De uiteindelijke bedoeling is om toerisme in Zemst op een nog hoger niveau te tillen.
  Geplaatst 23 mei 2020 21:58 door Webmaster JPL
Berichten 1 - 2 van 2 worden weergegeven. Meer bekijken »

 
   

Nieuws aan bezoekers van onze site

Als u wilt genieten van of deelnemen aan één of meerdere activiteiten of evenementen op het vlak van cultuur, sport, natuur, of wilt u een beurs of markt bezoeken in de regio Zemst, raadpleeg dan de kalender die terug te vinden is op de site van

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/alle/zemst

  

Locatie Gemeentehuis Zemst