Welkom

VVV Toerisme Zemst is een vzw die zich tot doel stelt het toerisme en de recreatie in Zemst aan te moedigen en te bevorderen en dit in samenwerking met de gemeente Zemst.
VVV staat voor Vereniging voor VreemdelingenVerkeer. Zij bestaat uit vrijwilligers die zelf initiatieven nemen om de toeristische uitstraling van de gemeente te bevorderen. Zo ontwikkelen zij o.a. toeristische wandelpaden en fietsroutes. De Kunstenaarsroute en de Zemstse Tuinroute zijn cultuurinitiatieven van de VVV en worden afwisselend om het jaar georganiseerd.
Bent U eventueel geïnteresseerd om toe te treden tot de VVV, contacteer ons dan op info@toerismezemst.be

Aankondigingen

 • Samenwerking met Natuurpunt Zemst
  In de toekomst zullen VVV Toerisme Zemst en Natuurpunt Zemst nauwer samenwerken rond bepaalde events, en zo elkaars expertise gebruiken. De uiteindelijke bedoeling is om toerisme in Zemst op een nog hoger niveau te tillen.
  Geplaatst 14 nov. 2019 09:46 door Webmaster JPL
 • Inschrijvingen Kunstenaarsroute 2020
  We zijn opnieuw op zoek naar Zemstse kunstenaars die hun werken willen exposeren tijdens het weekend van 29 en 30 augustus 2020.
  Dit kan thuis, in eigen atelier, op gemeenschappelijke privaatlocatie of op gemeentelijke locatie (zalen of kerken).
  De inschrijvingskosten hiervoor bedragen: €10 (privé) voor vermelding in folder en promotie door VVV of €20 (gemeentelijke locatie) voor vermelding in folder, promotie door VVV en logistieke ondersteuning (ter beschikking stellen van tentoonstellingspanelen en wegwijzers). 
    
  Indien je kandidaat bent kan je je hier inschrijven. Deze inschrijvingen lopen af op 29 februari 2020 en zijn slechts geldig na het storten van het inschrijvingsgeld voor 01 maart 2020 op rekening BE92 7390 1069 1623 van vzw VVV Toerisme Zemst met als mededeling "Kunstenaarsroute 2020 en uiteraard jouw naam"

  Ook niet-Zemstse kunstenaars kunnen deelnemen op voorwaarde dat ze dit doen bij een bevriende kunstenaar uit Zemst.
  Geplaatst 27 okt. 2019 00:49 door Webmaster JPL
 • Wandellussen via Trage Wegen
  VVV Toerisme Zemst is momenteel bezig met het ontwikkelen van wandellussen via Trage Wegen in Zemst die door de gemeente officieel opengesteld werden. Je herkent deze wegen aan de gele naambordjes die geplaatst werden. Deze lussen zullen tussen de 4 a 9 km lang zijn en verdeeld over het grondgebied van Zemst. We proberen om deze zoveel mogelijk op elkaar te doen aansluiten. Er wordt geen bewegwijzering op het terrein aangebracht. We zullen het volledige traject summier uitschrijven en samen met een plan beschikbaar stellen op onze site. Bovendien zal de mogelijkheid bestaan om deze lussen met GPS af te wandelen.
  Nog even geduld, we werken er volop aan. Tegen de lente van 2020 zullen we hiermee klaar zijn.
  Geplaatst 17 okt. 2019 22:24 door Webmaster JPL
 • Aanpassing bewegwijzering wandelingen VVV
  8 van de 9 bewegwijzerde wandelingen van VVV Toerisme Zemst vzw zijn volledig klaar.
  Enkel Natuur-rijk Elewijt wandelpad is door werken aan de Kampenhoutsebaan nog niet volledig bewegwijzerd. Maar als je het A4-plan afdrukt kan je ook op weg.
  Hier vind je een overzicht van alle wandelingen.
  Deze trajecten kan je ook wandelen via de App op je smartphone. Alle info hierover vind je hier
  Geplaatst 17 okt. 2019 22:20 door Webmaster JPL
 • Hinder door wegenwerken
  Vanaf 01 juli 2019:
  Door enkele wegenwerken in Zemst zijn enkele fietsroutes van VVV Toerisme Zemst tijdelijk omgeleid.
  Voor meer informatie kijk hier
  Geplaatst 31 jul. 2019 09:02 door Webmaster JPL
Berichten 1 - 5 van 5 worden weergegeven. Meer bekijken »

 
   

Nieuws aan bezoekers van onze site

Als u wilt genieten van of deelnemen aan één of meerdere activiteiten of evenementen op het vlak van cultuur, sport, natuur, of wilt u een beurs of markt bezoeken in de regio Zemst, raadpleeg dan de kalender die terug te vinden is op de site van

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/alle/zemst

  

Locatie Gemeentehuis Zemst