Algemene informatie

Welkom op de website van volleybalvereniging SAVOK,

Op deze website vindt u meer informatie over onze club. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie en activiteiten. Nieuws

Sportkleding
Is jouw trainingsshirt toch iets te klein of wil je graag een nieuw trainingspak? Vanaf nu is het mogelijk om sportkleding (eventueel met Savok logo) online te bestellen via https://vvsavok.clubwereld.nl. Naast shirts, jassen en trainingsbroeken zijn op deze site onder meer sportbroekjes, sokken, kniebeschermers en rugzakken te vinden. 

Naast de sportspullen op de website zijn er via het bestuur nog enkele (grotere) sporttassen te verkrijgen. 


Corona update 4 november 2020
De maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus zijn aangescherpt. Op dit moment traint alleen de jeugd tot en met 17 jaar. 

Corona
Gezondheid van onze spelers, supporters en kaderleden vinden wij erg belangrijk. We willen daarom iedereen vragen zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM te volgen. Daarnaast hanteren wij het protocol dat is uitgebracht door de Nevobo. Dit betekent onder meer het volgende: 

1. Blijf bij klachten thuis!
2. Was voorafgaande en na afloop van de training en wedstrijd je handen. Desgewenst kan gebruik gemaakt worden van de handgel die aanwezig is bij de ingang van De Statie.
3. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Dit geldt niet tijdens spelsituaties, maar wel voor en na de training/wedstrijd. 
4. Vermijd hard stemgebruik. Liedjes zingen en yells zijn helaas niet toegestaan. 
5. Voor spelers: op wedstrijddagen is de theaterzaal beschikbaar om voorafgaande aan de wedstrijd om te kleden. Indien dit mogelijk is, kleed je wel al thuis om. Na afloop van de wedstrijd kan gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. Ook hier geldt dat de ruimte beperkt is. 

Voor meer informatie verwijzen wij jullie naar de Facebookpagina van Savok. 

Savok 50 jaar.

Savok bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden! 
Het jubileumjaar is op 3 januari afgetrapt met een spelletjesmiddag voor de mini's en een quiz voor de (ex-) leden en supporters. Helaas zijn er door de Corona crisis enkele activiteiten uitgevallen, maar we hopen deze activiteiten dit of volgend jaar alsnog te kunnen organiseren. Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal gaat gebeuren houd dan de Facebook pagina van Savok goed in de gaten. Geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar bestuur@vvsavok.nl. Maak ook zeker gebruik van dit mailadres om leuke anekdotes of foto's van de eerste 50 jaar Savok met ons te delen! 

Meetrainen?
Wil je ook volleyballen? Stuur dan een berichtje naar het bestuur en wij informeren jou over de mogelijkheden. 
 
Trainingstijden
De trainingstijden voor seizoen 2020 - 2021 zijn bekend. Je vindt ze terug onder het tabblad trainingstijden. De eerste reguliere trainingen starten op 25 augustus a.s.

Wedstrijdschema
Het (voorlopig) wedstrijdschema is door de Nevobo bekend gemaakt. De schema's voor alle teams zijn terug te vinden in de app 'mijn competitie' en op de site www.volleybal.nl. Daarnaast zal het schema wekelijks te vinden zijn op de facebook pagina van Savok en kun je het op deze pagina raadplegen. 

Sponsors
Een volleybalclub kan niet bestaan zonder sponsors. Een lijst met actuele sponsors is te vinden onder het tabblad sponsors. Nog geen sponsor, maar wel interesse? Stuur dan een mailtje naar bestuur@vvsavok.nl .  


Adresgegevens sporthal

Sporthal MFC de Statie
Adres:   Canadalaan 2e
             4551 AL Sas van Gent