Algemene informatie

Welkom op de website van volleybalvereniging SAVOK,

Op deze website vindt u meer informatie over onze club. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie en activiteiten. Nieuws

Sportkleding
Is jouw trainingsshirt toch iets te klein of wil je graag een nieuw trainingspak? Vanaf nu is het mogelijk om sportkleding (eventueel met Savok logo) online te bestellen via https://vvsavok.clubwereld.nl. Naast shirts, jassen en trainingsbroeken zijn op deze site onder meer sportbroekjes, sokken, kniebeschermers en rugzakken te vinden. 

Naast de sportspullen op de website zijn er via het bestuur nog enkele (grotere) sporttassen te verkrijgen. 


Corona update juni 2021
De maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus zijn iets versoepeld. Vanaf 5 juni 2021 mogen alle teams weer in de zaal trainen. 

Corona
Gezondheid van onze spelers, supporters en kaderleden vinden wij erg belangrijk. We willen daarom iedereen vragen zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM te volgen. Daarnaast hanteren wij het protocol dat is uitgebracht door de Nevobo. Dit betekent onder meer het volgende: 

1. Blijf bij klachten thuis!
2. Was voorafgaande en na afloop van de training en wedstrijd je handen. Desgewenst kan gebruik gemaakt worden van de handgel die aanwezig is bij de ingang van De Statie.
3. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Dit geldt niet tijdens spelsituaties, maar wel voor en na de training/wedstrijd. 

Voor meer informatie verwijzen wij jullie naar de Facebookpagina van Savok. 

Savok 50 jaar.

Savok bestond in 2020 50 jaar en het was de bedoeling om dit groots te vieren. Helaas gooide Corona roet in het eten.  Het jubileumjaar is op 3 januari nog wel afgetrapt met een spelletjesmiddag voor de mini's en een quiz voor de (ex-) leden en supporters, maar alle andere geplande activiteiten hebben helaas geen doorgang kunnen vinden. We hopen deze activiteiten later alsnog te kunnen organiseren.  

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal gaat gebeuren houd dan de Facebook pagina van Savok goed in de gaten. Geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar bestuur@vvsavok.nl. Maak ook zeker gebruik van dit mailadres om leuke anekdotes of foto's van de eerste 50 jaar Savok met ons te delen! 

Meetrainen?
Wil je ook volleyballen? Stuur dan een berichtje naar het bestuur en wij informeren jou over de mogelijkheden. 
 
Trainingstijden
De trainingstijden voor seizoen 2020 - 2021 zijn bekend. Je vindt ze terug onder het tabblad trainingstijden. 

Sponsors
Een volleybalclub kan niet bestaan zonder sponsors. Een lijst met actuele sponsors is te vinden onder het tabblad sponsors. Nog geen sponsor, maar wel interesse? Stuur dan een mailtje naar bestuur@vvsavok.nl .  

Statuten
Ben je benieuwd wat er precies in de statuten van onze vereniging staat, neem dan contact op met het bestuur.Adresgegevens sporthal

Sporthal MFC de Statie
Adres:   Canadalaan 2e
             4551 AL Sas van Gent