VV Hei - Zwarte goud : 3-0 Kermis overwinning voor de Hei

Dirk L Geert Alain Ivo

Jan Luc

reserven : Stijn (Luc)

Marc (Dirk L)

In de 1ste helft was er een licht overwicht van Zwarte goud. De Hei speelt goed georganiseerd en prikt een paar keer tegen met een tegenaanval. Na 10 min kopt Dave op een voorzet van Luc voor doel, Dirk L is goed gevolgd en scoort met een subtiele kopbal. Even later komt Ivo alleen voor doel maar hij trapt de kans over. Net voor de rust komt er toch eerherstel voor Ivo want na een corner van Jan kan hij de doorgekopte bal van Stijn aan de 2de paal binnen koppen, 2-0 metten ook de licht geflatteerde ruststand.

In de 2de helft geeft Marc zijn taak als scheidsrechter door aan Dirk L. Meteen druk van het zwarte goud die de aansluitingstreffer willen scoren maar Mario is onverbiddelijk en onklopbaar in doel. Na een tijdje krijgt de Hei meer controle op het middenveld en Stijn, Alain, Geert en Jan spelen op balbezit en achteraan houden Dave, Dirk en Frank hun tegenstanders goed in bedwang. Een kwartier voor tijd kiest Geert zijn moment, mooie pass tussendoor van Stijn en Geert rond beheerst af 3-0. Daarna dringen Luc en Alain nog een paar keer sterk aan maar deze keer staat de keeper van Zwarte goud paraat. De bezoekers forceren nog een laatste offensief maar Mario is vandaag niet te verslaan. 3-0 en de kermis kan beginnen !