Jekerdal Vets2 - VV Hei : 6-1 Voetballes in Maastricht

Mario

Dave Frank Jo Ivo

Glenn Geert Alain Marc

Stijn Jan

Onze jaarlijkse trip naar Maastricht begon met een domper, omdat ook de andere veteranenploeg van Jekerdal thuis speelde moesten we uitwijken naar het A veld ipv op kunstgras. Al van in het begin werd het duidelijk dat de thuisploeg een erg sterk team op de been gebracht had en ze lieten de bal vlot rond gaan. Na 10 min leverde dit resultaat op wanneer de linkerspits zag dat Mario een beetje voor zijn doel stond en die schoot van zeer ver de bal in de verste hoek. Na deze achterstand probeerde de Hei in de match te komen maar we leden veel te snel balverlies om gevaarlijk te worden. Na 20 minuten toch eens een mooie aanval en Glenn kon zich goed doorzetten op rechts, hij legde de bal gepast achteruit en Marc kon aan de 2de paal binnen trappen. Dit leek de ruststand te worden maar in de laatste minuut kwam er een diepe bal waarop de buitenspelval totaal verkeerd open klapte en de spits lepelde de bal over Mario in doel : 2-1 ruststand.

In de 2de helft ging de Hei op zoek naar de gelijkmaker maar de thuisploeg hield gemakkelijk stand en kon nu zelf snel counteren, bij één van die aanvallen speelden zij de hele verdediging op een hoopje en maakten de 3-1. Toen was het hek helemaal van de dam, iedereen wilde het nu zelf forceren en begon uit positie te lopen, tegen zo een sterke tegenstander is dat om problemen vragen, Mario werd bijna zot in zijn goal want keer op keer wandelde de thuisploeg door wat was overgebleven van de verdediging van de Hei en stonden meerdere keren met 3 of 4 alleen voor Mario. Hierdoor liep de score nog op tot 6-1.