Den Eik 0 - 4 VV Hei Mol : tweede helft toont VV Hei zich opper sterk.

Luc D

Reserven:

Fran Segers, Dave Van Gorp

verslag:

In de eerste helft was het spelbeeld goed in evenwicht , met enkele serieuze kansen voor de thuisploeg en één keer door een grote fout achterin , maar de spits liet de kans liggen om op voorsprong te komen. Ook Jan B moest goed tussenkomen in 2 mogelijke doelkansen , maar kwam gepast tussen en de bordjes bleven op 0-0 in de eerste helft. In de tweede helft was het spel van de Hei wel wat beter en viel de thuisploeg ook wel met 10 man , want onze Frank die nog als verdediger meespeelde bij de thuisploeg kwam bij VV Hei binnen de lijnen. Geen vervanger voor de Frank en 10 tegen 11. Dit was wel te merken in de tweede helft en overwicht van VV Hei was duidelijk. De eerste echte kans was voor Geert die na voorzet van Alain op doel schiet en de bal voor doel bleef bollen , maar een attente Luc die nog kon binnen tikken. Luc was klaar voor een volledige match en was duidelijk op goede weg 0-1 na 39'. Daarna volgt de een na de andere aanval en eentje komt bij Luc terecht die diep op links doorgaat en nog kan voorzetten op een inlopende Dirk G en die kan simpel binnen schieten 0-2. Er kwamen wel enkele pogingen van de thuisploeg , maar de verdediging hield alles goed dicht. Dirk G kon nogmaals scoren , na een identieke aanval die start in het middenveld Luc weer door en zet voor weer Dirk G die mee gevolgd was en kan weer binnen schieten 0-3. Luc kon zijn goede match bekronen met een derde goal na mooi voetbal op links en 0-4. Puike wedstrijd van onze libero die zijn verdediging al 2 weken kan behoeden van een tegendoelpunt.