VV HEI MOL 1 - 5 Jong Wijerken : de veer brak bij VVhei na 60'

(36'Dirk Leysen) (36'Dave Vangorp)

Bram Serru Alain Verwimp Geert Dierckx Ivo Goossens

Jan Beyens Stijn Lommelen

Verslag:

De eerste helft was het redelijk in evenwicht wat spel betreft. Maar de bezoekers kwamen toch wel sterker voor de dag. VVhei bleef goed georganiseerd spelen en de verdediging moest voor de rust één doelpunt toestaan na 15' en 0-1. VVhei vocht terug en na oprukken van Bram kwam Ivo voor doel en kon binnen schieten. stand terug in evenwicht 1-1.

Na de rust was het alle hens aan dek in de verdediging. Even een cruciaal moment in de wedstrijd , na een uitbraak van Bram die op doel kan afgaan , maar de poging werd knap gered door de bezoekende doelman. Het bleef 1-1 en na 60' was de veer gebroken en werd het 1-2. Al snel volgende de 1-3 en 1-4, even was er commotie na een afgekeurd doelpunt , maar dat werd zeker gecompenseerd na een geldig gegeven doelpunt met wel een buitenspel geurtje aan. Uiteindelijk werd het nog 1-5 , wat dan wel een grote nederlaag geeft , maar die wel wat overdreven was gezien het wedstrijdverloop.