Peter Alain Jo Raymond

Wim Ceule Geert Ivo

Robbe Ran

Reserve: Dirk L (Raymond)

De Hei speelde met een verjongde voorlijn en die mannen hadden er van in het begin duidelijk zin in want ze sneden constant pijlsnel door de Olmense verdediging. Het eerst kwartier leverde dit nog niets op want de kansen werden gemist ofwel werden ze terug gefloten door de scheids. Daarna ging het plots snel: eerst werd Robbe weggestuurd die rustig bleef en kalm naast de keeper binnen trapte, vlak daarna was het de beurt aan Ran en ook die trof doel:0-2. Daarna ging de voet van het gaspedaal en de thuisploeg kwam meer en meer in de match. Mario moest een paar keren goed tussen komen om een tegengoal te vermijden en toen Robbe nog eens kon counteren en de 0-3 binnen trappen leek de match beslist. De laatste 10 minuten van de eerste helft werd Olmen duidelijk de betere ploeg en net voor rust leverde hen dit een verdiend doelpunt op toen Geert een voorzet in eigen doel deed afwijken. 1-3 ruststand.

In de 2de helft kwam de Hei helemaal niet meer aan voetballen toe, de thuisploeg was helemaal baas op het middenveld en de Hei kon zijn spitsen helemaal niet meer bereiken. De druk van de thuisploeg leverde hen een 2-3 aansluitingstreffer op. De gelijkmaker leek in de lucht te hangen maar bij één van de schaarse goed uitgespeelde counters kon Ran ook zijn 2de maken en stond de gevleide 2-4 eindstand op het bord.