vr 18/08/2017

VV Hei Mol 1 - 1 Vet GSK70 : VV Hei kan toch op gelijke hoogte komen in de 2de helft

verslag:

De thuisploeg krijgt een heel stomme goal tegen na zeer slecht terugspelen van de bal op de keeper en spits van GSK werkt koelbloedig af 0-1. De eerste helft was het spel niveau zeer laag , weinig voetbal en iets meer druk van de bezoekers met hun snelle spitsen. GSK had VVHei goed in hun greep op het middenveld.

In de tweede helft was het spel pijl iets beter, zeker voor VVHei die beter combineerde en de bal liet circuleren. Het doelgevaar was echter heel schaars. Toch was het VVHei dat het eerste kon scoren na een hoekschop van Ivo en Dirk G kopt de bal mooi in de benedenhoek binnen en 1-1 in de '45. Alles kon terug herbeginnen. Een paar keer werd het nog heel heet voor doel van VVhei , maar Jan stond goed te keepen en liet een paar goeie reddingen noteren. Uiteindelijk waren beide ploegen tevreden met dit gelijkspel en eindstand gekend 1-1.