za 24/09/2016

VV Hei Mol 3 - 1 Vet Flurky : Een efficiënter VV Hei wint

Opstelling:

Jan Beyens(doelman), Jo Vanhoof, Peter Jansen, Raymond Bouwens ( 36' Ivo Goossens), Frank Segers (36' Dirk Goelen), Dirk Leysen,Geert Dierckx, Alain Verwimp, Stijn Lommelen, Mario Bouweraerts, Bram Serru.

Verslag:

De zaterdag namiddag was weer zeer warm, in september ongezien. Daarom was het weer een zware wedstrijd voor de mannen van de Hei. Het spelbeeld was eerder in het voordeel van Flurky , maar VVHei ving alles goed op in het middenveld en achteraan. En de eerste echte kans voor VVhei was al direct goal. Een doorzetten van Alain resulteert in de 1-0. Wel effe een rare situatie , want de gelegenheids ref (Ivo) floot , maar om aan te duiden dat het doelpunt was en bezoekers dachten aan foute ingreep, maar toch 1-0 op het bord. De wedstrijd ging op en af , maar de bezoekers waren iets slordiger met de kansen dan VVHei en zo kon Bram de 2-0 scoren na een mooie aanval 2-0. Juist voor rust spat een schot van Bram nog op de paal. Nog twee mogelijkheden voor de thuisploeg , met vrijetrap van Stijn na fout op Bram , maar bal gaat over en een minuut later en schot weer van een bedrijvige Bram op de keeper. Flurky kon gaan rusten met een 2-0 achterstand.

In de tweede helft was het duidelijk dat de bezoekers die achtersyand willen inhalen. Ze gaan resoluut voor de aanval. In deze periode lukken ze er ook in van een doelpunt te maken en de winsten kansen weer zagen stijgen 2-1.

De Hei was echter enorm efficiënt en het was weer Bram die mooi kon binnen trappen na een scherpe voorzet van Mario en 3-1. Dit was voor de bezoekers wel een tegendoelpunt teveel. Zo kon VV Hei voor nog doelgevaar zorgen via Bram die met een mooie beweging alles en iedereen omspeelde en voorzet , maar Mario kon er juist niet bij. Nog een mooie doorbraak van Bram op rechts , nu uitkappen en voorzet op Ivo , maar nipt naast. Ook Jo had nog een mogelijkheid na hoekschop en die hij in een volley direct op doel bracht , maar TE hoog. Zo eindigde de match met winst voor de thuisploeg, al de 4de op rij is al lang geleden en doet ne keer deugd ;-)