za 22/10/2016

Vet Oud Turnhout 0 - 6 VV Hei Mol : 3 voor de rust en 3 na de rust alles mooi in balans ;-)

Opstelling:

Jan Beyens, Dirk Goelen, Jo Vanhoof, Hans Zwinnen, Dirk Leysen ( 47' Raymond Bouwens), Stijn Lommelen, Bram Serru, Wim Eysermans, Marc Tessens, Glen Peeters.

Verslag:

Met de noodzakelijke aanpassingen aan het team met Wim , Glen en Hans en debuut van Marc Tessens lieten ze duidelijk zien dat de goesting er echt wel was om er een spektakel stuk van te maken. En het resultaat laat dit dan ook zeer goed zien. De thuisploeg werd van in het begin bij de keel gegrepen en we moesten niet lang op een doelpunt wachten. Het was er een van Wim Messi die zijn visite kaartje liet zien 0-1. Ook Glen was scherp aan de partij begonnen en na een steekbal van Bram kon hij schitterend afwerken 0-2. De thuisploeg had hier weinig verhaal tegen en de verdediging van VVHei stond stevig te voetballen. Geen doorkomen aan. Voor rust was er nog een doorbraak van Glen op doel af , keeper stopt maar buiten de rechthoek en handspel. De daarop volgende vrije trap werd snoei hard binnen getrapt door Wim en droge 0-3 cijfers juist voor rust.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld , Oud Turnhout probeerde wel , maar lukte niet echt in het creëren van doelgevaar. VVhei daarentegen wel erg gevaarlijk na enkele aanvallen. Zo was er een schot van Wim vanop 25m op doel en doelman laat zich verrassen door een stuitende bal en binnen 0-4. Dan was het tijd voor Marc met al direct een treffer in zijn debuutmatch. Mooi aangespeeld en op doel af en met een knap boogballetje alles en iedereen verslaan en doelpunt 0-5. Wim zet in de slotminuten de kroon op het werk met een vierde doelpunt en wedstrijd gespeeld 0-6.