VV Hei Mol 3 - 7 Vet Lommel: Een zware nederlaag voor de Hei op tornooi GSK'70

Dirk Leysen Dirk Goelen Frank Segers

Wim Everaert Geert Dierckx Dave Van Gorp Bram Serru

Jakke Engelen Seppe Engelen

verslag:

Voor VVhei was het niet de beste start en al vlug was het een echte demonstratie van de tegenstander Vet Lommel. Het was een echte walk over en VVhei kon daar weinig tegenoverstellen. Buiten de laatste minuut waar Bram toch kan binnen dringen in de grote rechthoek en daar foutief gestopt wordt. Strafschop en die was voor onze echte strafschop specialist Jo Vanhoof en zie een tegen doelpunt , maar we moeten wel melden dat onze vriend "Hakan" wel mee aan de basis lag van de 6 tegendoelpunten ;-(. Rust was 1-6.

In de tweede helft bleef Hakan in de kleedkamers en dat bracht voor VVHei wel wat ademruimte op het veld. Tweede helft totaal niet te vergelijken met de eerste en plots draaide de machine wel op alle lijnen. Dit leverde dan ook nog twee doelpunten op voor VVHei eentje wel via een eigen speler van Vet Lommel, na een actie van Bram op rechts en die voorzet, maar dus ongelukkig binnen dwarrelde 2-6. Niet veel later was er een mooie aanval die een paar stations passeerde via Seppe en Jakke en uiteindelijk bij Bram terecht kwam en werkt mooi af 3-6. Verder als 3 zijn we niet geraakt en in de slotminuten was er nog een mis tasten van Dirk G in de verdediging en kon Lommel toch nog éénmaal treffen en eindstand op 3-7 zetten. Wrang gevoel na de match , maar op basis van de betere tweede helft toch nog voldoening.