Bergeijk Veteranen - VVHei : 6-5 Doelpunten kermis !

Dave Vangorp Frank Segers Peter Jansen Raymond Bouwens

Dirk Leysen Romain Hamani Geert Dierckx Ivo Goossens

Jan Beyens Bram Serru

Reserven: Roeland Kortleven (Raymond) Jo Vanhoof (Dave)

Zaterdag stond de jaarlijkse wedstrijd tegen de mannen van net over de grens op het programma. Tot onze aangename verrassing mochten we op het spik-splinternieuwe kunstgrasveld voetballen. Blijkbaar waren we nog onder de indruk van de omstandigheden want voor we het beseften stonden we weeral achter, geknoei van Peter en de spits mocht alleen op onze gelegenheidskeeper Dirk afgaan, in twee tijden kon die Dirk omspelen en meteen stond het 1-0. Daarna kwam de Hei beter in de match met verschillende afstandschoten, Romain besloot 2x over en Geert trapte tegen de lat. In de 17de minuut een prachtaanval van de Hei via Geert en Bram die mooi Romain aanspeelt en onze Franse middenvelder knalde zijn eerste goal voor de Hei binnen. Vlak daarna bijna de voorsprong maar Bram besloot net naast. Geen minuut later was het aan de overkant wel raak: 2-1. Er was amper afgetrapt of de bal lag weeral in doel 3-1 ! Dirk Leysen ging daarna op de solotoer maar zijn bal werd uit doel gekopt door een verdediger. Het kansenfestival ging rustig verder en Dirk moest tot 3x toe een geweldige redding doen of de match was bij de rust al gespeeld geweest.

In de 2de helft bleef iedereen voluit in de aanval trekken en Geert trapte voor de 2de keer tegen de lat. Ook nu hadden we blijkbaar de verdediging thuis gelaten want keer op keer mocht Bergeijk tot aan het doel wandelen zonder ook maar iemand in een rood shirt tegen te komen. Gelukkig bleef onze voorzitter/keeper de wonderreddingen uit zijn mouw schudden zodat het spannend bleef. Plots viel de goal dan toch aan de overkant, Dirk Leysen besloot tegen de lat maar Jan was goed gevolgd en duwde de aansluitingstreffer binnen. Het werd helemaal te gek toen Hans de bal voor doel zwiepte en Jan ook de gelijkmaker kon binnen trappen. Met zijn allen natuurlijk zeker naar voor en 2 minuten later was alles te herdoen want de thuisploeg had er weer 2 binnen liggen, de eerste rook wel heeeel sterk naar buitenspel want er was in geen kilometers een verdediger te zien ;-). Voor de verslaggever werden het nog drukke laatste minuten want de goals vielen nu overal : 5-4 Hans Zwinnen , 6-4 Bergeijk en 6-5 Romain vanuit een onmogelijke hoek. Gelukkig was het elektronische scorebord in staat om alle doelpunten te noteren maar uiteindelijk bleven we weeral met een nederlaag achter.

Doelpunten : 1-1 Romain