VV HEI - MVRT : 4-1 Verdiende overwinning van de Hei

Dirk Leysen Stijn Lommelen Ivo Goossens

Bram Serru Romain Hamani

Reserven : Wim Everaert (Dirk Leysen)

Dave Van Gorp (Dirk Goelen)

T1 Jo 'Martinez' Vanhoof had een verrassende opstelling in petto waardoor de tegenstander van bij de aftrap achter de bal moest lopen. Na 10 minuten leverde dit al resultaat op: Romain werd diep gestuurd, die omspeelde een verdediger en trapte via de paal in doel: 1-0. De Hei bleef baas over het spel en de bal werd rustig rondgespeeld, zo rustig zelfs dat Dirk G de bal inleverde bij de snelle spits van de bezoekers, die liet Jo ter plaatse en schoot in de verste hoek binnen : 1-1. De Hei liet de kopjes niet hangen en bleef in de aanval trekken, dit leverde nog voor de rust een nieuwe voorsprong op na een collectieve aanval van Romain, Bram en Alain die de inlopende Geert kon bereiken en Geert 'punterde' de bal tegen de netten: 2-1 ruststand.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld met de Hei het meest in balbezit en de bezoekers loerende op een counter via hun 2 zeer gevaarlijke spitsen. De Hei kreeg nu verschillende kansen maar die werden door Bram en Romain allemaal gemist. Zo bleef de match spannend tot tien minuten voor het einde Geert er zich nog eens mee ging bemoeien, mooie 1/2 met Bram en Geert stiftte de bal mooi over de keeper in doel. In de laatste minuut kon Stijn de kers op de taart plaatsen nadat de keeper de bal recht in zijn voeten schoot, Stijn zei netjes dankuwel en trapte de 4-1 eindstand binnen. Mooie eerste overwinning tegen 'de dokters' met een speciale vermelding voor onze achterlijn waar Dirk, Frank, Dave en Jo de gevaarlijke aanvallers volledig in hun achterzak hadden.