za 03/09/2016

Collectieve prestatie van VVhei doet de bezoekers de das om: VVHei Mol 3 - 2 Oud Turnhout

Opstelling:

Jan Beyens (spits 2de helft), Jo Vanhoof, Peter Jansen, Dave Vangorp, Bart Cuyvers (Dirk Leysen), Wim Everaert(Raymond Bouwens), Alain Verwimp, Stijn Lommelen(Geert Dierckx), Ivo Goossens, Mario Bouweraerts(Doelman 2de helft), Bram Serru(Dirk Goelen).

verslag:

Het begon niet goed voor de thuisploeg met na 7' een schot op doel en Jan B gaat te laat neer en bal binnen 0-1. Bezoekers drukte door en creëerde nog enkele kansen , maar nu was Jan wel attent op schoten en ranselde ze allemaal uit zijn doel. Daarna enkele kansjes voor de Hei via Bram en Ivo , maar te weinig kracht op de bal en makkelijk te stoppen voor de bezoekende doelman. In de 16' dan toch de gelijkmaker, na een doorzetten van Bram op rechts en die vindt een opkomende Alain en tikt mooi binnen 1-1. Jan B moest weer redden op een afstandsschot en bal in hoekschop. Het doelpunt valt aan de overzijde , met een mooie doorsteek pas van Mario naar Bram en werkt mooi af 2-1 na 23'.

Na 5' in de tweede helft kwam de Hei goed weg met een schot dat op de deklat spat en Mon in de rebount kan weren in hoekschop. De eerste 10' na de pauze had VVhei het heel moeilijk om in het spel te komen. Naarmate de minuten verstreken kwamen ze stilletjes terug onder stoom. Eerst een afstandsschot van Alain , maar keeper tikt over . Daarna in één tijd op de slof van Geert en bal nipt over . Even later een geloste bal van de bezoekende doelman die Dirk G net niet kan binnen tikken. Maar in de 59' toch een doelpunt van de Hei na een actie van Geert die Jan B vindt en die kan zeer kalm afwerking en 3-1. Na dit doelpunt zowaar een infiltratie van onze T1 Vanhoof , maar zijn schot afgeblokt . VVhei moest nog een doelpunt toelaten na hoekschop, een kopbal van de lange spits die weinig weerwerk ondervond en gericht kon binnen koppen eindstand 3-2.