VV Hei - Sparta Blauw wit : 2-1 Knappe overwinning van de Hei !

Ivo Goossens Geert Dierckx Alain Verwimp Georges Helsen

Bram Serru Luc Dens

Reserven: Bart Cuyvers (Raymond) Yannick Meeus (Alain)

verslag:

Door de afwezigheid van een aantal spelers moest trainer Vanhoof weer duchtig sleutelen aan zijn elftal, de start was voor de bezoekers die met heel wat jonge 'veteranen' tussen de lijnen stonden. Het eerste kwartier vlogen de tackels in het rond en de Hei had moeite om overeind te blijven. Gelukkig kregen zij niet veel kansen zodat we deze eerste storm zonder kleerscheuren doorkwamen. Nadien begon de Hei meer en meer in de match te komen en dit leidde al snel tot de 1-0 : voorzet die door Geert mooi gecontroleerd werd en hij legde de bal ijzig kalm naast de keeper in doel. Lang stond die voorsprong niet op het bord want 5 minuten later had de scheidsrechter een fout gezien van Raymond net buiten de backlijn. De aanvaller liet hier geen gras over groeien en knalde de bal keihard in de bovenhoek buiten het bereik van onze keeper Jan. Net voor de rust kreeg Bram nog een mooie kans maar hij kopte te zwak en de keeper kon redding brengen: 1-1 rust

Na de pauze waren het weer de bezoekers die het eerste dreigden maar ze schoten hun kansen telkens hoog over. Ook de Hei kreeg nog een paar mooie mogelijkheden maar zowel Luc als Yannick trapten recht op de keeper. Het leek dan lange tijd op een gelijkspel te eindigen maar 5 minuten voor tijd kon Alain op links Bram wegsturen, die kwam naar binnen en knalde de bal enig mooi in de verste hoek, 2-1. De bezoekers zetten nu alles op alles maar de verdediging stond pal en als er toch een doorbraak dreigde haalde Frank de tank de spits 'professioneel' onderuit net buiten de rechthoek.

doelpunten: 1-0 Geert Dierckx

2-1 Bram Serru