ROSSELAAR 1-1 VV HEI : Een match om snel te vergeten

JAN BEYENS

DIRK LEYSEN FRANK SEGERS JO VANHOOF BART CUYVERS

WIM EVERAERT GEERT DIERCKX ALAIN VERWIMP IVO GOOSSENS

BRAM SERRU LUC DENS

Bij aankomst bij de buren van Rosselaar zonk de moed ons al direct in de schoenen toen we de staat van het terrein zagen, het slechtste veld waar we in jaren op gestaan hadden ! Dankzij 2 spelers van onze vrienden van Pullman was trainer Vanhoof aan 12 spelers geraakt, aangezien de thuisploeg er maar 10 hadden gaven we, vriendelijk als we zijn, 1 reserve aan Rosselaar zodat we toch 11 tegen 11 konden spelen. Dit brak ons zuur op want binnen 10 minuten had Wim zijn voet geblesseerd op het patattenveld zodat we een uur met z'n tienen moesten spelen. Van mooi voetbal was hier geen sprake zodat de eerste helft eigenlijk nergens naar leek, bij een voorzet vanop links kopte een verdediger de bal in de voeten van Alain en die liet de kans niet liggen : 0-1. Voor de rest was de thuisploeg het meeste in balbezit maar ook zij kregen geen fatsoenlijke aanval in elkaar, enkel bij een ver schot moest Jan plat gaan.

In de 2de helft kreeg de Hei meer en meer grip op het spel en zeker nadat ook de thuisploeg een speler zag uitvallen had de Hei de match volledig onder controle. Het enige probleem was een 2de goal om de match af te maken en daar liep het fout, al de kansen werden vakkundig de nek omgewrongen. Zelfs een strafschop werd ons ontzegd toen Bram duidelijk onderuit geduwd werd. Tien minuten voor het einde gebeurde natuurlijk het onvermijdelijke, dom balverlies op het middenveld en de enige kans van de thuisploeg werd onder Jan binnen getrapt. In de laatste minuten gooide de Hei alles naar voor en de thuisploeg verdedigde het gelijkspel met hand en tand en ellebogen en tackels met de voet vooruit. Geert mocht dit ondervinden en moest met een bloedneus even het strijdtoneel verlaten, omdat dit een slag met de hand was en niet met de elleboog mocht dit en ook Bram werd nog eens op een vliegende tackle getrakteerd maar omdat zijn been er nog aan stond vond de kranige 90-jarige in het zwart het niet de moeite om te fluiten. 1-1 eindstand in één van onze zwakste matchen in lange tijd.

doelpunten: 0-1 Alain Verwimp