VUSH 1892-2013 "Besë, Shpresë dhe Dashuri"

Miresevini ne VUSH


Kjo është faqja zyrtare e Vëllazëria Ungjillore E Shqipërisë.
VUSH ekziston në vetvete si një instrument në dorën e Perëndisë për të bekuar trupin e Krishtit në Shqipëri si dhe kudo tjetër ku dy apo tre Shqiptar janë mbledhur në emrin e Krishtit.
VUSH k
ërkon dhe punon per forcimin e unitetit mes kishave, përfaqësimin me dinjitet të cdo Kishe ungjillore lokale në Shqipëri, si dhe per të qenë promotor i ungjillizimit të vendit tonë!                                                                                                                                   

LAJME Flash

  • Asambleja e Pergjithshme vjetore e VUSH Ne qytetin e Durresit ne datat 8-9 Janar 2013 u zhvilluan punimet e Asamblese se Pergjithshme te VUSH.Punimet e kesaj Asambleje perkonin me zgjedhjet e reja te organeve ...
    Posted Feb 22, 2013, 5:41 PM by Vellazeria Ungjillore
  • Simpozium shkencor “Miq pёr Perёndinё-Dritё pёr popullin-Uratё pёr Mёmёdhenё” Nё datё 22 nёntor 2012 “Vёllazёrisё Ungjillore tё Shqipёrisё” organizoi simpoziumin me moton “Miq pёr Perёndinё-Dritё pёr popullin-Uratё pёr Mёmёdhenё”. Nё kuadrin e 120 vjetorit tё themelimit tё ...
    Posted Jan 6, 2013, 4:36 PM by A D
  • Këmbana e minutës së Fundit të Botës Këmbana e minutës së Fundit të Botëspastor Akil PanoSot, më shumë se kurrë më parë, njeriu kërkon të njohë limitet e tij. Nuk mund të themi me siguri ...
    Posted Dec 26, 2012, 3:48 PM by A D
Showing posts 1 - 3 of 18. View more »

VUSH ne Qarkun e Kukesit
Kontaktoni me VUSH

Kontaktoni me zyren VUSH/ Contact EAA office:

Tel: 00355 4 2234967

Mob: 00355 6920 65914

E-mail: vush@vush.org

--------------------------------------------------------------

Kontaktoni me Kryetarin e Bashkesise Fetare VUSH/ Contact the President of EA of Albania, Pastor Ali Kurti:

Email: burimiishpreses@web.de

--------------------------------------------------------------

Kontaktoni me Sekretarin e Pergjithshem te VUSH, Contact General Secretary of EA of Albania, Pastor Akil Pano:

E-mail: akilpano@gmail.com

--------------------------------------------------------------


Kriza ne Veri