Nuoret

Vuosaaren seurakunnan nuorisotyön nuorten toiminta koostuu säännöllisestä viikkotoiminnasta, sekä harvemmin olevista tapahtumista.

Toimintamme on keskittynyt kauppakeskus Columbuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Palvelukeskus Albatrossin tiloihin, missä sijaitsevat nuorten päihteetön kahvila Hard Gospel Cafe, sekä nuorisotyönkeskus Gospel. Tutustu tarjolla olevaan toimintaan, vasemmasta sivupalkista löydät linkit eri toimintojen sivuille.
 
Kaikki toimintamme on päihteetöntä ja savutonta.

Jos haluat viettää aikaa rennosti kavereiden kanssa ja pelailla, tervetuloa kokemaan tiistain kahvilaillat Hard Gospel Cafe´seen. Jos taas kaipaat vähän jotain lisää tuohon äskeiseen, testaa OMG iltoja. Jos tuntuu siltä että voisit olla aktiivisemminkin toiminnassa mukana, ryhdy toiminnassa vapaaehtoiseksi.
 
Joko kävit riparin? Oliko se hyvä kokemus? Jos oli, niin rippikoulun jälkeen ei ripariakaan tarvitse kokonaan unohtaa, voit tulla kokemaan riparin uudesta erilaisesta näkökulmasta - isosena. Tule silloin kitka koulutukseen. Sen käytyäsi voi toimia sekä isosena, kerhonohjaajana, että kahvila-avustajana.
 
Oletko musikaalisesti lahjakas tai muuten vaan innokas? Perusta bändi. Meillä on tarjolla bändikämppä treenausta varten ja keikoillekin pääsee.
 
Meillä järjestetään myös leirejä ja retkiä. Syksyisin on perinteikäs nuortenleiri ja aina marraskuussa matkataan Maata Näkyvissä -festareille, joka on pohjoismaiden suurin kristillinen nuorisofestari.
Ollaan tehty myös matkoja Ranskaan Taizèen ja Venäjälle Sodderiin.

Nuorten toiminnasta voi leppoisasti siirtyä myös mukaan nuorten aikuisten toimintaan, K-18 iltoihin ja leireille.