VUOSAAREN SEURAKUNNAN NUORISO- JA JUNNUTOIMINTAMobiiliversion käyttäjä: löydät sivuvalikon yltä "kolmen viivan" kohdalta tai klikkaamalla nuolta.

Ilmoittaudu mukaan Kitkaleirille täällä! (Ilmoittautuminen auki 16.1.- 6.2.2018)

Isoseksi kesällä 2018? Täytä yhteystietosi täällä.

Riparille? Katso täältä lisää ensi vuoden ripareista. Hakuaika on 1.-31.10.

Taizéen? Ilmoittautuminen on alkanut! Lue lisää täältä!


Vuosaaren seurakunnassa tehdään monipuolista junnu- ja  nuorisotyötä kaupunginosan sydämessä. Kauppakeskus Columbuksen välittömässä läheisyydessä palvelukeskus Albatrossissa sijaitsevat toimitilat Hard Gospel Cafe ja Gospel. Näissä tiloissa toimivat sekä nuoriso-, että junnutyö. Tutustu toimintaamme ja tule mukaan!

Vuosaaren seurakunnan nuoriso- ja junnutyön keskus HARD GOSPEL CAFE | GOSPEL | Palvelukeskus Albatross | 1. kerros | Kahvikuja 3 | 00980 Helsinki

Löydät meidät myös FACEBOOKISTA Hard Gospel Cafe - Vuosaaren seurakunnan nuorisotyö. Meidät löytää myös INSTAGRAMISSA nimellä hardgospelcafe.

NUORTEN TOIMINTA on tarkoitettu nuorille, jotka ovat yläasteikäisiä tai sitä vanhempia. Toimintaan voi siis tulla mukaan 7-luokalta alkaen. Nuorille on tarjolla mm. nuorten kahvila Hard Gospel Café, OMG illat, kahvila-avustaja toiminta, rippikoulut, isostoiminta, vapaaehtoisten nuorten kitka koulutus, sekä leirit ja retket - mm. nuortenleiri ja Maata Näkyvissä -festarit.

Lue lisää nuorten toiminnasta täältä.


 
 

 
 

 

 
 
 
 
 

JUNNUTOIMINTA on suunnattu ala-aste ikäisille lapsille. Toiminta koostuu mm. junnu kahvilasta, kerhoista, leireistä ja retkistä, sekä koululaisten hiihtoloma- ja kesäkerhoista.