Startpagina‎ > ‎

Tuin rondom de kerk

We plannen de woensdag in de week voorafgaande aan de Open Tuindag, een extra ‘wied ochtend’, waarop we de tuin vast zullen voorbereiden. Dus op 10 mei, 09.30 uur. 

De mei maand is de open tuindag maand": de 12e Open Tuindag: een mooie kans om elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer te ontmoeten, te genieten van al het moois in de tuin, maar ook om toch even de handen uit de mouwen te steken. Buiten is het terras op het grint vóór de kerk, onder de parasol, met een heerlijke bak koffie met lekkers, een lunch en ’s middags nog thee.

Datum:       woensdag 17 mei

Aanvang:    09.30 tot 16.00 uur


Onze kerktuin kent een ecologisch beheer. Langzaamaan wordt de tuin mooier en harmonieuzer. Er zijn smalle paadjes door de tuin en twee tuinbanken, een grasveldje, een Tuinbeeld, een grintcirkel om met een groepje buiten te zitten en er zijn vooral ook veel verschillende soorten bomen.

Dat alles met het oog erop dat onze kerk niet alleen van binnen, maar ook in de tuin eromheen een inspirerende plek mag zijn.

Op de Tuinochtenden wordt er gewerkt aan het netjes houden van het grint, maar ook in de plantentuin ‘aan de andere kant van de buxushaag’. Het zijn levendige ochtenden, met gesprek, koffie en gezelligheid, en lekker werken. Get Karssenberg coördineert de werkzaamheden.


 


Comments