Startpagina‎ > ‎

Zondagse vieringen

INTREDE DIENST:

   Op "Drie Koningen" zal Mevr. Ds. M. Fernhout, uit Arnhem, Mignon van Bokhoven bevestigen als voorganger van onze geloofsgemeenschap.

Datum:       zondag 6 januari

Aanvang:    10.30 uur (een afwijkende tijd i.v.m. gasten van buiten)

Plaats:        Rijnkapel

VIERING DOOR LEDEN:
Zondag 13 januari zal deze viering worden verzorgd door een aantal mensen van onze geloofsgemeenschap. Het thema zal later aangekondigd worden.

Iedere zondag wordt er een viering gehouden in de Rijnkapel, ons kerkje aan de Utrechtseweg 119 te Renkum, aanvang om 10.00 uur.

Aan het begin van elke viering in de Rijnkapel worden mededelingen gedaan door een bestuurslid;
na een moment van stilte begint de eigenlijke dienst.

Op dit moment hebben we geen eigen voorganger, zodat alle vieringen worden geleid door gastvoorgangers. Af en toe wordt een viering voorbereid en verzorgd door "gewone" leden.

Een overzicht van alle vieringen met de namen van de voorgangers vindt u op de laatste pagina’s van het programmaboekje.

In elke viering is er één collecte voor goede doelen. De diensten worden op een dictafoon opgenomen. Wie deze thuis wil beluisteren kan contact opnemen met één van de bestuursleden.   

Voor gebruikers van hoortoestellen is in de Rijnkapel een ringleiding aanwezig. Na iedere viering is er gelegenheid om na te praten en samen een kopje koffie te drinken.

Comments