Startpagina‎ > ‎

Actualiteit en Agenda

Uit de Bestuursbrief van 17 juli 2020:

Over de vieringen:

Het bestuur is blij dat we op zondag 5 juli weer in een viering bij elkaar konden zijn, zij het in aangepaste vorm. Er waren ongeveer 22 mensen aanwezig.

Na de vakantie van onze voorganger zal er weer wekelijks een viering zijn, maar wel volgens de maatregelen van het RIVM die dan gelden. Dat betekent in elk geval dat het aantal plaatsen beperkt blijft en u zich dus weer van tevoren via e-mail of telefoon moet aanmelden.

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de viering met Mignon van Bokhoven op 16 augustus 2020.

 

Over de toekomst:

In onze vorige mededelingenbrief lieten wij u weten dat Margreet en Roos in november 2020 hun bestuursfunctie zullen neerleggen. Naar aanleiding daarvan willen wij een Bijzondere Algemene Ledenvergadering beleggen op woensdag 26 augustus, ’s middags om 15.00 uur. U krijgt hiervoor nog een aparte uitnodiging, maar u kunt de datum vast in uw agenda zetten. Ook voor deze bijeenkomst dient u zich van tevoren aan te melden via telefoon of e-mail, dat kan vanaf heden.

We zijn nog steeds benieuwd naar uw visie op en ideeën over de toekomst van onze afdeling. Graag ontvangen we deze vóór 12 augustus, zodat we de vergadering van 26 augustus goed kunnen voorbereiden.

 

Over het programma:

Gezien de onzekere ontwikkelingen rond het coronavirus zal er in september dit jaar geen programmaboekje verschijnen. Toch zullen er zeker activiteiten opgestart en voortgezet worden. We zullen u zolang het nodig is op de hoogte blijven houden via een maandelijkse mededelingenbrief en flyers. Op de website www.vrijzinnigenrenkum kunt u ook veel informatie vinden. Of het regionale blad Eenheid binnenkort weer regelmatig zal verschijnen is nog onzeker.

 


Comments