Vrienden van het Huizeke vzw
Vossenplein, 23
1000 Brussel
Tel. : 02/511.15.77
Fax : 02/503.44.25

Email :

Week van de vrijwilliger


Over heel Vlaanderen worden deze week vrijwilligers in de bloemetjes gezet en dan denken wij natuurlijk meteen ook aan de vele vrijwilligers die actief zijn bij Vrienden van het Huizeke. De slogan van de week van de vrijwilliger dit jaar is: ‘je wereld groeit met vrijwilligerswerk’.
 
Als we de vele vrijwilligers met passie horen vertellen waarom zij zich voor ons inzetten, kunnen we dat alleen maar beamen. Vrienden van het Huizeke, als Vereniging waar armen het woord nemen, is een plaats waar mensen als vrijwilliger heel wat ontdekken, ook hun eigen (verborgen) talenten. ’t Is een plek waar ze andere mensen leren kennen en banden smeden voor het leven. Vanuit onze vereniging groeit ook de kijk op de wereld rondom en het lef om samen de stap naar buiten te durven zetten om hun stem te laten horen.
 
Wij geloven ook dat het omgekeerde waar is, dat de wereld een beetje groeit door jullie vrijwilligerswerk. De wereld groeit een beetje meer naar een solidaire plek, biedt meer plaats voor mensen die zo vaak aan de kant worden geschoven, krijgt meer inzicht in armoede. Dankzij jullie inzet krijgen de groeischeutjes voor een warmere samenleving mee een kans.

Beste vrijwilligers, heel erg bedankt daarvoor – ’t is kei-hard nodig!

Het team van Vrienden van het Huizeke
 

 
 
 

NIEUWS

Wij wensen jullie een fijn, warm en liefdevol 2015 !!!

* Gezocht : Financiële steun voor ons schoolproject !  Lees er hier meer over.

Bekijk ook de speciale uitzending van Koppen (van 3/12/2014) over 'Ik, Filip', met o.a. het bezoek van Koningin Mathilde aan het Huizeke.


* Zin in vrijwilligerswerk bij Vrienden van het Huizeke ?  Kijk snel naar onze vacatures !
Nieuwe vacatures !!!

* OPGELET !  Het rekeningnummer voor giften MET fiscaal attest (vanaf € 40) is gewijzigd.  Voortaan mag er gestort worden op rekeningnummer
BE95 6524 8038 0458 van het Netwerk tegen Armoede.  Vermeld DUIDELIJK : "Projectnummer 306 - Vrienden van het Huizeke".

* Het jaarverslag 2013 van de vzw Vrienden van het Huizeke kan je via deze link (onderaan pagina) downloaden.