Stichting Vrienden van Berkenheuvel

De activiteiten die georganiseerd worden door de Stichting zorgen voor een prettige afwisseling van het dagelijkse leven. Jaarlijks vindt er een lentefeest plaats en in de winter verzorgt de Stichting op zondag regelmatig concerten. Ook de mantelzorgers worden niet vergeten. Voor hen heeft de Stichting al enkele keren een speciaal ontbijt georganiseerd op Valentijnsdag. Regelmatig zijn familieleden van de bewoners aanwezig tijdens deze activiteiten. De betrokkenheid met Berkenheuvel wordt hierdoor geoptimaliseerd.

Wilt u ook vriend worden én zorgen voor net dat beetje extra ?. Wilt u meewerken, heeft u ideeën of voorstellen ? Wilt u misschien graag meer informatie over de Stichting Vrienden van Berkenheuvel ?
U kunt vrijblijvend contact opnemen met de voorzitter Jeanne van Gisbergen, tel. 040-280 01 70 of met de penningmeester Janske Steenbakkers, telefoon 040-285 21 59.

Voor meer informatie over Berkenheuvel kunt u bellen naar 088-5677700 of mailen naar berkenheuvel@st.anna.nl of kom gewoon eens kijken: Grote Bos 6 te 5666 AZ Geldrop.