Wandel driedaagse ANANZ Ouderenzorg 2012

Op 13, 14 en 15 juni jl. was de 8 ste editie van de Wandel driedaagse voor de zorgbehoevende ouderen van ANANZ Ouderenzorg.

Woensdag 13 juni stond in het teken van de ontmoeting. Deelnemers van het Centrum voor Verpleegzorg Berkenheuvel, zorgcentrum de Akert en Zorgcentrum Josephinehof volgde de wandelroute die leidde naar Hofdael waar we gastvrij onthaald werden. Op het grote plein stroomde de deelnemers binnen en werden herinneringen opgehaald. In totaal waren er 240 deelnemers die onder het genot van een verfrissing en prachtige muziek van het seniorenkapel elkaar ontmoette.

Op donderdag 14 juni volgde we de prachtig uitgezette route die ons leidde langs de oever van de Dommel. Prachtig weer, muziek, het optreden van de clowns en gezellige gesprekken maakten deel uit van de tweede wandeldag. Ruim 4,5 km konden we genieten van het buitenzijn. Het evenement zorgt voor veel bijval en brengt mensen uit de wijk in contact met elkaar.

Vrijdag was de slotdag. Wat zou het weer ons brengen? Gelukkig was voor aanvang van de wandel driedaagse de zegen uitgesproken voor mooi wandelweer. Droog weer ,een mooie temperatuur en dankzij een mooi programma ,aangeboden door de Vrienden van Berkenheuvel, werd het een onvergetelijke dag. Een mooie wandeltocht door de wijk en de bossen werd opgeluisterd door ijs van Kees en een muzikale begeleiding van Siz a Mo

De deelnemers werden groots onthaald en kregen een medaille en prachtige bloemen.

Dankzij de inzet van vrijwilligers, mantelzorgers, familieleden, professionele krachten de organisatie van de wandel driedaagse van de ANANZ Ouderenzorg en de Vrienden van Berkenheuvel was het dit jaar wederom een groot succes en voor herhaling vatbaar.