HOME

 

 
                                                                                                                                
Even voorstellen          

 
 
Mijn naam is Vincent Pieterson en inmiddels de 55 gepasseerd.         
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als zwemonderwijzer bij diverse zwembaden in twente, met name bij het sportbedrijf Almelo en de Dorper esh in Denekamp. Ook ben ik  werkzaam  als begeleider medisch fitness bij  het Fysiotherapeutisch centrum Bewust Bewegen in Vasse, Albergen en Tubbergen. Sport en massagetherapie zijn voor mij belangrijke speerpunten in het dagelijks leven geworden en ben dan een gediplomeerd, gekwalificeerd NGS sport(zorg)masseur , Blessurepreventie - Medical-Taping -Triggerpointcoach- Sporttherapeut - Dry needling behandelaar - Dorn therapeut en Conditie hersteltrainer volgens de rehaboom school. 

Door de vele ervaringen die ik heb opgedaan tijdens evenementen en bijscholingen, zie ik  de samenwerking tussen sporttherapie en het bewegen in het water  als een goede combinatie om het herstel van blessures te bevorderen. (onbelast bewegen) Daarnaast biedt het water de mogelijkheid om je heerlijk vrij te kunnen bewegen, fit te zijn, af te vallen en te ontspannen. Voorbeelden zijn aqua-jogging, Aqua-gym en ontspanningstherapie in warm water. 
 
Blessures in de sport, stress en ongemakken die ontstaan bij het dagelijkse werk komen de laatste jaren steeds vaker voor. Om hier goed mee om te gaan probeer ik hieraan mijn steentje bij te dragen, d.m.v.een compleet behandelprogramma aan te bieden. Dit pakket bestaat uit : een anemnese, inspectie, functietesten , massage therapie, tapen en bandageren, het geven van huisoefeningen en adviezen. Tevens kunt u bij me terecht voor een BMI en een vetmetingpercentage test, inclusief een begeleidend programma zowel individueel als in groepsverband.
De massages die ik u aan kan bieden  bestaan uit  een  sport, stoel, triggerpoint, therapeutische of een ontspanningsmassage.
 
 
Ook kunt u me reserveren voor bedrijfs stoelmassage of andere  recreatie -sport  evenementen.
Nu ook extra bijles voor sportmassage cursisten
 
Ik werk op afspraak bij Bewust bewegen in Vasse/ Tubbergen/ Albergen, en in overleg op lokatie of aan huis.   
                                                                                                                    NGS
 
Vriendelijke groet,
 
Vincent Pieterson