3. Qué fem‎ > ‎

3.06 Cap nen sense joguinaSom conscients que l'actual crisi està afectant l'economia de moltes famílies. 
Hi ha molts nens que no tenen la possibilitat de gaudir de les festes nadalenques amb la mateixa alegria  "d'els nostres fills".

Durant aquestes festes de Nadal, es durà a terme la campanya de recollida de joguines amb la estreta col·laboració de l'AMPA Escola el Roure
iniciativa solidària  d'Antonio Crespo,que va dur a terme durant més de 25 anys, amb l'objectiu que arribés una joguina a tots els nens del nostre poble que més ho necessitin.

Recentment, aquest gran home que va fer feliç a tants i tants nens del nostre poble, ens ha deixat, però la gran tasca que va fer no quedarà en l'oblit...sempre estarà en el nostre cor i li estarem eternament agraïts.


Arribarà una joguina a tots els nens i nenes?

FEM-HO REALITATAra més que mai, intentem sensibilitzar i mobilitzar la població santfostenca davant les necessitats de les famílies, i en especial dels nens i nenes que viuen a la nostra localitat. Moltes d'elles depenen d'un ajut per cobrir les seves necessitats bàsiques. És per això que fomentem aquest tipus d'iniciatives, per tal que qui ho desitja tingui l'oportunitat d'ajudar a altres que es troben en una situació més desfavorida. A més, el més petits aprendran la importància d'establir relacions d'ajuda amb els altres per, entre tots, aconseguir una societat més solidària.

Tots aquells que vulguin adherir-se o donar suport en la recollida, poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del mail voluntariatsantfost@gmail.com.

Per fer entrega de les donacions de joguines podeu fer-ho a l'escola El Roure, contactant previament amb l'AMPA  ampaceipelroure@gmail.com


Volem fer especial èmfasi en la necessitat que les joguines siguin noves o estiguin en molt bon estat.