BLOG - NIEUWTJES‎ > ‎

Deze maand

29-10-17


De eerste repetities zijn weer geweest en we zijn al weer volop aan het repeteren met de kerstmuziek. Het lijkt nog heel lang maar de weken gaan echt heel snel. En om een beetje goed beslagen ten ijs te komen moet er flink gerepeteerd worden. De voorbereidingen voor ons jaarlijkse kerstconcert in de Gerardus Majella kerk in Barger-oosterveld krijgt ook al vorm. Dhr. Zwart en zoon Jeff zijn al druk met de gasten die ons concert gaan opluisteren. De muziek is al bekend en binnenkort kunt u hier de folder zien voor het kerstconcert op 19 december a.s.We krijgen dit jaar ondersteuning van muzikanten uit Zweelo en onze drummer Sjimmy komt ons versterken.

Dit betekent niet dat we hiermee al voorzien zijn. Lijkt het u leuk om mee te doen en kunt u al een beetje spelen? Aarzel dan niet en meld u aan. Ook als u bijvoorbeeld alleen maar de wintermaanden beschikbaar bent. Er wordt iedere week in Nieuw Dordrecht in de Rank gerepeteerd op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met  Anneke Reuvers.

Als u gewoon eens wilt komen kijken op een repetitie dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt zo binnen lopen.


Het bestuurComments