Boekingen

Als muziekvereniging worden wij regelmatig benaderd om te komen spelen. Dit kan zowel voor bedrijven, instellingen als particulieren zijn. Ook komen wij op verzoek graag spelen voor bijvoorbeeld een jarige of bruidspaar. Er zijn jaarlijks terugkerende optredens, zoals op 4 mei tijdens de dodenherdenking. Hierbij wordt gespeeld op het kerkhof te Nieuw-Dordrecht ter nagedachtenis aan onder andere de Engelse bemanning van een bommenwerper die hier op 23 augustus 1943 is neergestort. Maar ook bedevaart-optredens (onder andere de Gerardus Majella-processie te Barger-Oosterveld en de Mariabedevaart te Erica) en diverse kerstconcerten. Tijdens deze optredens spelen we uiteraard bijpassende muziekstukken. Ook treden we regelmatig op in verzorgingstehuizen (onder andere in De Bleerinck en De Horst te Emmen) en tijdens andere evenementen. Ook luisteren we speciale feestdagen op, begeleiden we kerkdiensten (bijvoorbeeld communievieringen), geven we koffieconcerten en brengen we op verzoek aangepaste serenades naar wens. Het belangrijkste voor ons bij al deze activiteiten is; met plezier muziek maken in een ontspannen sfeer!

 
Wilt u muziekvereniging Volharding boeken om iets op te komen luisteren? Binnenkort komt hier wederom een telefoonnummer te staan waarop u ons kunt bereiken voor meer informatie.
 
Volharding is een muziekvereniging uit Emmen (Nieuw-Dordrecht/Barger-Oosterveld) met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar oud. Ons korps bestaande uit zo'n 25 leden en voornamelijk blazers, geniet een behoorlijke naamsbekendheid in Emmen en omsteken en jaarlijks luisteren wij met ons muziekspel tal van gelegenheden op.

Onder andere tijdens de dodenherdenking op 4 mei, bedevaarten, kerkdiensten, nationale feestdagen, evenementen en serenades voor onder andere jarigen en bruidsparen. Gezien al deze verschillende aangelegenheden, beschikken we over een breed repertoire. Ook treden wij regelmatig op in verzorgingsinstellingen, waar over het algemeen genomen Egerländermuziek erg in trek is. Maar daarnaast spelen we ook vaak marsen, typische meezingliedjes en wat modernere muziek die iedereen kent, van bijvoorbeeld ABBA en The Beatles.

Wij zouden het leuk vinden om - uiteraard tegen een kleine vergoeding - (opnieuw) eens in uw tehuis te komen spelen! Muziek maken in een gemoedelijke, ontspannen sfeer en daarmee ook andere mensen plezieren... Dat is voor ons, muzikanten, prachtig om te doen!

Onze voorkeur om in uw tehuis te komen spelen gaat - om organisatorische redenen - uit naar een dinsdagavond. In principe bepaalt u de datum; het verloop van de avond kan vervolgens vrijwel geheel naar uw wens worden ingevuld. Zo hebt u zelf in de hand hoelang het optreden duurt, met één of meerdere pauzes en binnen ons repertoire kunt u eventuele muziekvoorkeuren opgeven. De prijs van een optreden varieert vanaf 175 euro en we gaan er vanuit dat er voor onze muzikanten ook een kopje koffie beschikbaar is. En voor u als instelling fijn om te weten: wij beschikken over een inhoudingsplichtigenverklaring.

Hopende uw enthousiasme en interesse te hebben gewekt... Graag tot ziens!


Comments