Despre noi :

 

SC VOGER PROD SRL a fost înființată în anul 1997, iar din 2004 pâna în prezent are ca obiect de activitate vânzare şi reparaţii calculatoare inclusiv la sediul clienților din Oradea și împrejurimi. Activitatea se desfăşoară sub denumirea comercială " EURO-PC "

Folosindu-se de experiența acumulată, de peste 20 de ani în domeniul IT, și încercând să vină în sprijinul clienților săi , SC VOGER PROD SRL, vă oferă servicii care vizează comercializarea, service-ul și mentenanța sistemelor IT de orice fel. Dorind să vă ușureze și să vă optimizeze munca, vă oferă posibilitatea de a preveni şi de a îndepărta rapid diversele probleme, atât hardware cât și software, ce pot apărea în mod neprevazut.

SC VOGER PROD SRL vă ajută să faceți alegerea optimă la achiziționarea de noi produse hardware și software, realizând diferite comparații între acestea, recomandându-vă ceea ce este cel mai potrivit pentru Dumneavoastră eficientizând costurile.

Oferim clienților noștri, asistența tehnică prin email sau remote administration, în limita disponibilității noastre. SC VOGER PROD SRL își rezervă dreptul de a refuza asistența tehnică persoanelor care nu formează portofoliul nostru de clienți.

        Serviciile prestate se vor achita ţinând cont de numărul de ore necesare remedierii problemelor constatate, sau, pe baza unui contract de service cu abonament lunar (recomandat).    
  

SC VOGER PROD SRL Oradea

Telefon:   0722.43.31.43
               0744.47.55.18
Email :     vogelsberger@gmail.com

               

EURO-PC 

Your IT Partner !