Startpagina -----

Dit is de officiële site van de Volièrevereniging "De Maasvogels" uit Eijsden (gemeente Eijsden-Margraten) in Nederlands Limburg.

De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers, met verenigingsnummer E22.

Onze verenigingsleden zijn op de eerste plaats vogelliefhebber en fokken allerlei gedomesticeerde vogels zoals; kleur - kanaries, postuur - kanaries, tropische vogels, parkieten en Europese cultuurvogels (wildzang).

Wat is er immers mooier dan een volière(tje) in de tuin of op balkon waarin mooie vogels te bewonderen zijn.

Gedurende het jaar worden er veel interessante en gezellige activiteiten georganiseerd, in het teken van de vogelliefhebberij.

Maar de belangrijkste activiteit is de jaarlijkse open wedstrijd en tentoonstelling welke gehouden wordt in ons verenigingslokaal:

Buitengoed De Moosjtum, Catharinastraat 9,

6245 LB, Eijsden.

Iedere liefhebber aangesloten bij een erkende Bond kan hieraan meedoen. Voor de deelnemers zijn er mooie prijzen te winnen. Voor het publiek wordt er een grootse tentoonstelling georganiseerd waar alle ingezonden vogels te bewonderen zijn, maar vooral de prijswinnaars de kampioenvogels worden in het zonnetje gezet. Ook kunnen er dan dikwijls kwalitatief mooie vogels gekocht worden van de inzenders.

Voor telefonisch of e-mailcontact met onze vereniging, klik op tabblad Bestuur!

Veel lees en kijk plezier op onze site!

Webmaster: Peter Romans