Alle recente info vindt je op onze nieuwe website www.skachterolen.be
Deze site wordt heel binnenkort afgesloten.

Voetbalclub Achter Olen VV        


Aankondigingen

 • Inschrijvingen en lidgelden 2015-2016
  Aangezien de ploegen voor volgend seizoen uiterlijk op 15 mei moeten ingeschreven worden, weten we graag op wie we volgend seizoen nog kunnen rekenen vragen we u om het lidgeld over te schrijven op rekeningnr. BE36 7450 6270 2081 met vermelding van de spelersnaam in het referentieveld graag voor 10 mei.
  Als je beslist om te stoppen (wat we niet hopen), of als je nog twijfelt en nog wat bedenktijd nodig hebt, graag een seintje zodat we hier dan ook rekening mee kunnen houden.

  De lidgelden voor volgend seizoen bedragen :
  U6 tem U9 (geboren 2010 - 2007) : 70 €
  U10 - U21 (geboren 2006 - 1998) : 90 €

  Trainers, trainingsuren en wedstrijduren liggen momenteel voor 90% vast en zullen in de loop van de volgende weken verder gecommuniceerd worden. Verder zijn we intensief de samenwerking tussen Achter Olen en SK Hezewijk aan het voorbereiden, waarover we heel binnenkort ook verder nieuws zullen brengen. 

  Indien je je trainingsbal nog niet hebt binnengebracht, gelieve deze dan bij uw trainer te bezorgen. Zoals in het begin van het seizoen afgesproken wordt er een kost van 15 euro aangerekend indien je de bal verloren bent en niet kan inleveren (zie intern reglement https://sites.google.com/site/voetbalclubaovv/jeugd/trainingsbal)

  We hopen dat iedereen het voorbije seizoen het nodige plezier heeft beleeft maar ook wat heeft bijgeleerd. Wij blijven er in ieder geval onze schouders onder zetten om ook het volgende seizoen iedereen een plezante en sportieve hobby te bezorgen.
  Nog veel plezier !
  Geplaatst 1 mei 2015 03:29 door Paul Van de Water
 • Tornooien
  Tijdens het paasweekend en de weken na de competitie nemen we nog deel aan een aantal tornooien. Zie het volledige overzicht hieronder.
  De juiste wedstrijduren worden op deze pagina gepubliceerd van zodra ze gekend zijn.
  Geplaatst 6 mei 2015 09:50 door Paul Van de Water
Berichten 1 - 2 van 96 worden weergegeven. Meer bekijken »

Activiteiten

 • Legendarische wedstrijd

  Geplaatst 3 mei 2015 13:32 door Paul Van de Water
Berichten 1 - 1 van 12 worden weergegeven. Meer bekijken »